Teljességre hangolva

2013-as adások

A sorozat 2012 áprilisában indult heti rendszerességgel a Magyar Katolikus Rádióban, azzal a céllal, hogy Pál Feri előadásainak témái beszélgetés formájában kerülhessenek közelebb a hallgatókhoz, lehetővé téve a mélyebb értelmezést és új nézőpontok megismerését. A beszélgetések hétfőnként 21 óra 4 perckor kezdődnek.

Téma: Kudarcra ítéltség séma IV. rész
Mi a "jól lét"? Hogyan lehetünk jól akkor is, ha a kudarcra ítéltség sémával küzdünk? Min múlik a teljesítmény? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ mai műsorunkban.
Téma: Eredményesség - sikeresség
Siker, teljesítmény, eredményesség, sikeresség. Ezeket a fogalmakat járjuk körbe műsorunkban.
Téma: Érzelmi intelligencia
IQ, társas és érzelmi intelligencia, spiritualitás. Mi közük van a "jól léthez", ahhoz, hogy jól legyünk? Erre keressük a választ mai műsorunkban.
Téma: Kudarcra ítéltség séma
A hiteles érzések és kudarchoz való viszonyulás az eredményesség szempontjából.
Téma: Elégtelen önkontrol, elégtelen önfegyelem séma
Az elégtelen önkontroll, elégtelen önfegyelem sémáról beszélgetünk.
Téma: Elégtelen önkontrol, elégtelen önfegyelem séma
Az előző műsorunkban szóba került elégtelen önkontroll, önfegyelem sémára az jellemző, hogy nehézséget jelent határokat tartani, márpedig a gyerekek öt érzelmi szükséglete közül éppen az egyik az, hogy a családban reális kereteket kapjon. Hogyan tudunk segíteni a gyerekeinknek, hogy megtanulják az élethez szükséges határokat? Erről beszélgetünk mai műsorunkban.
Téma: Elégtelen önkontrol, elégtelen önfegyelem séma
Gyakori a séma a hiperaktív, magatartászavaros, figyelemhiányos gyermekeknél



Azon dolgozunk, hogy embertársaink testi-lelki jóllétét elősegítsük. Hogy önmagukhoz és embertársaikhoz fűződő kapcsolataik pozitív irányban fejlődjenek. Személyiségük minél teljesebben kibontakozzon, életük kiteljesedjen. Legyél részese Te is ennek a munkának!

Támogasd a pálferis közösséget!

Fő támogatónk:

További támogatóink