Híreink

VASÁRNAP ESTI PÁLFERI MISE

Vasárnap élőben közvetítjük a szentmisét Pálferivel. A közvetítés elérhető a honlapunkról és youtube csatornánkról. Kezdés 18:00! A korábbi szentbeszédek visszanézhetőek az alábbi linken.


Adventi kézműves nap – november 27.

Asztalok körül szorgoskodó kezek, háttérben felcsendülő karácsonyi dallamok, a meleg tea és a forralt bor különleges illata felidézi bennünk a hagyományos Adventi kézműves nap hangulatát, amelyben november 27-én ismét részünk lehet. Ezen a napon különleges módon -a személyes találkozást kiegészítve- online  bekapcsolódva is lehetőség lesz megtapasztalni az együtt alkotás örömének közösségi élményét. Szeretettel várunk! Jelentkezéshttps://www.palferi.hu/palferi-adventi-kezmuves-nap-2022

Ha pedig önkénteskednél a kézműves napon az alábbi linken tudsz jelentkezni.


Sítábor

Január 13-22. Ismét Franciaországba megyünk a legnagyobb sípályákra! Lehetősége hasonló, mint az elmúlt években: közös busz, repülő vagy egyéni járat. Célpont: Serre Chevalier – Briancon – Aigle Bleu. Részletek és jelentkezés: https://www.palferi.hu/12-pf-sitabor-2023-reszletek/


PÁLFERIS TÁNCISKOLA

💃🕺 Népszerű és szerethető klasszikusokkal folytatjuk! Cha-cha-cha – Rumba kezdő INTENZÍV kurzus december 3-án 10:00-14:00 között az M10-ben! Részletek és jelentkezés az alábbi linkre kattintva.

💃🕺 Bachata INTENZÍV kurzus december 10-én 10:00-14:00 között az M10-ben! Részletek és jelentkezés az alábbi linkre kattintva.

💃🕺 Bachata kurzus kezdőknek és Kubai salsa lady style kurzus indul. További részletek: https://www.palferi.hu/palferis-tanciskola/

💃🕺 Évközi kurzusok
Szeretettel várunk! További információ: https://www.palferi.hu/palferis-tanciskola/

🎁 Ajándékozz névre szóló táncórát vagy bérletet Karácsonyra! Amennyiben a tánc élményével szeretnéd megajándékozni a szerettedet, abban az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a tanciskola@palferi.hu e-mail címen “Ajándék órajegy/bérlet” tárggyal.

#Young Edition – Intenzív tánckurzus fiataloknak! –  Pálferis Tánciskola – felmérés
Szervezünk kifejezetten fiataloknak szóló intenzív tánckurzusokat, ezzel a kevesebb, mint 1 perc alatt kitölthető kérdőívvel, kérjük segítsd a munkánkat! Köszönjük!


Önismereti csoportok indulnak

  • TEST és LÉLEK kapcsolódásai
  • A hangom én vagyok hangműhely (18:00-20:00 között), előtte külön éneklési lehetőség (17:00-18:00 között)
  • „Kapcsolataink változásában” Bibliodráma csoport – 2023. január

Aktuálisan induló önismereti csoportjainkról ITT tudsz bővebben tájékozódni.


Pálferis Kamarakórus

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat most elsősorban tenor és szoprán szólamba! Repertoárukon igényes könnyűzenei feldolgozások és egyházi témájú klasszikus művek is szerepelnek, melyekkel időnként Pálferi miséin énekelnek. Próbák szerdán 19:00 órától vannak a Szent Margit Gimnáziumban. Jelentkezés: az info@palferi.hu emailcímen, KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

Keramikus műhelymunka Ágoston Katával december 11-én

Ha vonz az agyag érintése, ha kreativitásod formába öntenéd és ha szeretsz alkotás közben meditatív állapotba kerülni, akkor ez a műhelymunka neked való! Gyere, készítsd el saját kerámiatárgyadat közösségben, egy 3 órás kreatív program keretében! Szeretettel várunk! További részletek és jelentkezés: https://forms.gle/xUCcYcGDb1792KPNA (A program létszámkorlátos, így érdemes hamar jelentkezni.)


Fő támogatónk:

További támogatóink