Híreink

VASÁRNAP ESTI PÁLFERI MISE

Vasárnap élőben közvetítjük a szentmisét Pálferivel. – A közvetítés elérhető a honlapunkról és youtube csatornánkról. Következő közvetítés: 2024. február 4. Kezdés 18:00! A korábbi szentbeszédek visszanézhetőek az alábbi linken

KEDDEK – OKTÓBERTŐL

18 év és 600 előadás után, 5 év kihagyással ősztől minden második kedden lehetőségünk lesz újra találkozni és érdekes előadásokat meghallgathatunk  elismert szakemberektől mentálhigiénés és más témakörökben. Ezen felül a keddek egy online térnek is otthont ad, ahol az előadások anyagai mellett lehetőség lesz kérdések feltevésére, ezekre podcast beszélgetés formájában kapunk válaszokat minden második héten. Az előadáson élőben is részt vehetsz. Részletek a keddek.hu oldalon.

Pálferis Farsang

Instant farsangi bulira  hívunk az S4-be (Semmelweis u. 4) 2024. február 9-én  pénteken 19 órától hajnali 1 óráig.  Ha velünk akarsz tartani, ne habozz! Hozz/találj társat táncolni, vagy társast játékosan kapcsolódni, vesd be magad bátran és jókedvűen, ehhez mi közönséget/közösséget segítünk létrehozni. Részletes program és jelentkezés: https://tikex.com/palferi/product/palferis-farsang-2024

Pálferis Tánciskola

Lemaradtál az első táncórákról? Csak szombaton érsz rá, azonban szívesen elsajátítanád a társastáncok és a rocky alapjait? 💃🕺 Egy önfeledt, aktív napra vágysz, ami kikapcsol és feltölt? Akkor február 17-i “egész napos” Társastánc kezdő intenzív kurzusunk Damjanovich Mártival a Murányi u. 10-ben neked szól! (A kurzus 11:00-17:00-ig tart 1 órás ebédszünettel.) Előjelentkezés: ide kattintva.

Pálferis Lelki nap

Az imacsoport szeretettel hívja és várja az érdeklődőket a lelki napra, amely 2024. március 2-án, szombaton lesz. A lelki nap előadója Bellovics Gábor jezsuita pap. További részletek és jelentkezés ide kattintva.

Önismereti csoportok

 • •    Támogató női körben – pszichodráma önismereti csoport – 2024. április
  •    „Tovább 1 úton” társaimmal/témáimmal
  •    Asszertív kommunikáció az önismeret tükrében
  •    Belső iránytű – önismereti hétvége a fókuszolás módszerével
  •    Képtelenség? – teret adni a változásnak Képmeditáció és kreatív önismereti műhely
  •    Belső utakon – 5 este az önismeret tükrében a fókuszolás módszerével
  További információ a csoportokról és jelentkezés ITT

PÁLFERIS KAMARAKÓRUS

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat most elsősorban tenor és szoprán szólamba! Repertoárukon igényes könnyűzenei feldolgozások és egyházi témájú klasszikus művek is szerepelnek, melyekkel időnként Pálferi miséin énekelnek. Próbák szerdán 19:00 órától vannak a Szent Margit Gimnáziumban. Jelentkezés: az info@palferi.hu emailcímen, KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

****

Keramikus műhelymunka február 18-án Ágoston Katával. Ha vonz az agyag érintése, ha kreativitásod formába öntenéd és ha szeretsz alkotni, akkor ez a műhelymunka neked való! Gyere, készítsd el saját kerámia tárgyadat közösségben, egy három órás kreatív program keretében! Szeretettel várunk!s ide kattintva.


Fő támogatónk:

További támogatóink