Híreink

VASÁRNAP ESTI PÁLFERI MISE

Vasárnap élőben közvetítjük a szentmisét Pálferivel. – A közvetítés elérhető a honlapunkról és youtube csatornánkról. Kezdés 18:00! A korábbi szentbeszédek visszanézhetőek az alábbi linken

Önismereti csoportok indulnak

  • „Kapcsolataink változásában” Bibliodráma csoport – 2023. január
  • Támogató női körben – pszichodráma csoport
  • Gyökereink és Gyümölcseink – pszichodráma csoport
  • A hangom én vagyok

Aktuálisan induló önismereti csoportjainkról ITT tudsz bővebben tájékozódni.


PÁLFERIS TÁNCISKOLA

👉 Kubai salsa kezdő intnezív kurzus április 15-én 10:00-14:00 között minden korosztály számára! További részletek itt.

👉 Kubai salsa kezdő intnezív kurzus április 15-én 14:30-18:30 között a 20as, 30as korosztálynak! További részletek itt.

👉 Kezdő Bachata kurzus indul április 26-tól 10 héten át, szerdánként 19:00-20:00 között a Murányi u. 10-ben. Részletek itt.

👉 Kubai salsa lady style intenzív kurzus 10:00-13:00 között április 29-én. Részletek hamarosan!

👉 Rocky haladó intenzív kurzus május 6-án 10:00-13:00 között. Részletek hamarosan!

👉 Táncos előtábor július 10-12 között Gyöngyösön! Részletek hamarosan!

#Young Edition – Intenzív tánckurzus fiataloknak! –  Pálferis Tánciskola – felmérés
Szervezünk kifejezetten fiataloknak szóló intenzív tánckurzusokat, ezzel a kevesebb, mint 1 perc alatt kitölthető kérdőívvel, kérjük segítsd a munkánkat! Köszönjük!

KENUTÚRA

Hamarosan!

PÁLFERI KARITÁSZ

Az idei Telekom Vivicittá Városvédő Futáson résztvevő futónagyköveteink adománygyűjtésének célja a Veni Vidi Vici Alapítvány által gondozott speciális nevelési igényű gyermekek: Bálint, Bendegúz, Dorka és Máté egyedi tanóráinak támogatása. Ehhez szeretnénk az anyagi támogatásodat kérni. A futással és adománnyal a gyerekek életminőségének javulását és a mindennapjaik könnyebbé tételét is elősegítjük! További részletek: https://www.palferi.hu/palferi-karitasz-jotekonysagi-futas-2023-vivicitta/

PÁRKERESŐ EST

Párkereső est május 20-án – További részletek hamarosan!


Pálferis Kamarakórus

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat most elsősorban tenor és szoprán szólamba! Repertoárukon igényes könnyűzenei feldolgozások és egyházi témájú klasszikus művek is szerepelnek, melyekkel időnként Pálferi miséin énekelnek. Próbák szerdán 19:00 órától vannak a Szent Margit Gimnáziumban. Jelentkezés: az info@palferi.hu emailcímen, KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

****

Keramikus műhelymunka Ágoston Katával április 2-án

Ha vonz az agyag érintése, ha kreativitásod formába öntenéd és ha szeretsz alkotni, akkor ez a műhelymunka neked való! Gyere, készítsd el saját kerámiatárgyadat közösségben, egy háromórás kreatív program keretében! Szeretettel várunk! Jelentkezés: https://forms.gle/iSayEAqsbggUhfBx8

Semmelweis Egyetem EKK Mentálhigiéné Intézet – Munkahelyi mentálhigiéné szakirányú továbbképzés

2023. szeptemberétől a Semmelweis Egyetem EKK Mentálhigiéné Intézet új képzést indít: a Munkahelyi mentálhigiéné szakirányú továbbképzést, amelyre 2023. április 15-ig várjuk jelentkezését!

Olyan támogató kollégák, vezetők, HR munkatársak, trénerek számára kínálunk fejlődési lehetőséget, akik fontosnak tartják a munkahelyükön dolgozók lelki egészségének védelmét, valamint a hatékonyságot elősegítő munkahelyi kultúra kialakítását.

Ajánljuk ezt a lehetőséget azoknak a segítő foglalkozású szakembereknek is, akik munkahelyükön csoportokkal, teamekben dolgoznak és a mentálhigiénés szemléletet formáló gyakorlati ismeretek elsajátításával ezen a területen szeretnének pozitív változást elérni.

A képzés gyakorlatorientált, elsősorban pszichológiai megközelítésű és mentálhigiénés szakmai kurzusokból áll, az önismereti tárgyak esetében a fókusz a szakmai önismeret elmélyítésén van.

A négy féléves, általános Mentálhigiéné szakirányú továbbképzéstől alapvetően különbözően az itt elsajátítható ismeretek a munkahelyi pszichés jóllét és mentálhigiénés kultúra fenntartására és fejlesztésére fókuszálnak. A képzés tartalma egyértelműen különbözik a piacon már létező coach, tréner, szervezetfejlesztés képzésektől is, a munkahelyi mentálhigiéné előtérbe helyezi a dolgozók érzelmi életét, érzelmi tudatosságát, az önreflexió fejlesztésére alkalmazható eszközöket és beavatkozási lehetőségeket.

Az intézet honlapján részletesebb tájékoztatás érhető el – jelentkezésre is ott van lehetőség – de ezen az e-mail címen is állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Fő támogatónk:

További támogatóink