Híreink

VASÁRNAP ESTI PÁLFERI MISE

Vasárnap élőben közvetítjük a szentmisét Pálferivel. – A közvetítés elérhető a honlapunkról és youtube csatornánkról.  A korábbi szentbeszédek visszanézhetőek az alábbi linken

Keddek – A lelkednek

18 év és 600 előadás után, 5 év kihagyással ősztől minden második kedden lehetőségünk lesz újra találkozni és érdekes előadásokat meghallgathatunk  elismert szakemberektől mentálhigiénés és más témakörökben. Ezen felül a keddek egy online térnek is otthont ad, ahol az előadások anyagai mellett lehetőség lesz kérdések feltevésére, ezekre podcast beszélgetés formájában kapunk válaszokat minden második héten. Az előadáson élőben is részt vehetsz. Részletek a keddek.hu oldalon.

Szeretettel várunk programjainkon:

☀️ ITT tudtok jelentkezni az első részlet befizetésével a  15. Pálferis Nyári Táborba ☀️ és előtáborokba 🏖️. Az idei évben Kaposváron, a Deseda-tó közelében kerül megrendezésre  2024. július 10-14 között.  A táborban számtalan  közösségi élménnyel, színes programmal készülünk. Tarts velünk az előtáborainkba is, ahová minden korosztályt szeretettel várunk! 🙂

🥾Pálferis gyalogos előtábor  Zselic lankáin. További részletek és jelentkezés ITT

🚲Pálferis biciklis előtábor  Kaposvár környékén július 8-10. További részletek és jelentkezés: ITT

🛶Pálferis kenus előtábor a Dráván 2024. július 4–10. További részletek és jelentkezés: ITT

Szeretettel várunk a Pálferis Táncos előtáborba július 8-10-között Kaposváron! Mi vár? 9 féle tánc, gyakorlóbulik, strand, színes élmények és közösségi élet! További részletek és jelentkezés: ITT (A helyek fele betelt!)

Kenutúra 🛶  a Soroksári- Dunán június 29-30. Részletek és jelentkezés ide kattintva.

Keramikus műhelymunka június 28-án 14.00-17.00. Ha vonz az agyag érintése, ha kreativitásod formába öntenéd és ha szeretsz alkotni, akkor ez a műhelymunka neked való! Gyere, készítsd el saját kerámia tárgyadat közösségben, egy három órás kreatív program keretében! Szeretettel várunk! További részletek és jelentkezés ITT.

Önismereti csoportok

  • „Kapcsolataink”  120 órás pszichodráma csoport: Jó hangulatú, barátságos, pszichodráma csoportunkba, még lehet kapcsolódni május 14-ig, 2 főnek.
  • Támogató női körben – pszichodráma önismereti csoport – 2024. április
  • A hangom én vagyok
  • Énekes hangműhely
  • Bevezetés az önismeretbe – 2024. szeptember
  • Sémáink és ami azokon túl van – önismereti csoport – 2024. szeptember   

PÁLFERIS KAMARAKÓRUS

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat most elsősorban tenor és szoprán szólamba! pertoárukon igényes könnyűzenei feldolgozások és egyházi témájú klasszikus művek is szerepelnek, melyekkel időnként Pálferi miséin énekelnek. Próbák szerdán 19:00 órától vannak a Szent Margit Gimnáziumban. Jelentkezés: az info@palferi.hu emailcímen, KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.


Fő támogatónk:

További támogatóink