Teljességre hangolva

2017-es adások

A sorozat 2012 áprilisában indult heti rendszerességgel a Magyar Katolikus Rádióban, azzal a céllal, hogy Pál Feri előadásainak témái beszélgetés formájában kerülhessenek közelebb a hallgatókhoz, lehetővé téve a mélyebb értelmezést és új nézőpontok megismerését. A beszélgetések hétfőnként 21 óra 4 perckor kezdődnek.

Téma: Az érzelmi gátoltság séma
Pál Feri atya kedd esti alkalmai a budapesti Dürer Rendezvényházban a gyermekkorban kialakuló negatív belső hiedelmekről, sémákról és azok feldolgozásáról, feloldásáról szólnak. Most már egy ideje próbáljuk megérteni az érzelmi gátoltság sajátos belső világát.
Téma: Az érzelmi gátoltság séma
Pál Feri atya, mentálhigiénés szakember beszél az érzelmi gátoltság séma hatásairól a párkapcsolatra és azok feloldási lehetőségeiről.
Téma: A büntető készenlét séma/Javaslatok az egyház eredményességéhez
Alfejezet: Javaslatok az egyház eredményességéhez
Téma: A büntető készenlét séma/Az érzelmi intelligencia fejlesztése
Az érzelmi intelligencia kiművelésének lépései
Téma: A büntető készenlét séma/Az érzelmi intelligencia fejlesztése
Az érzelmi intelligencia kiművelésének lépései
Téma: Mi az, ami érvényes? Szándékos vakság
Szándékos vakság okai 4: személytelenítés, tervező én és végrehajtó énAzon dolgozunk, hogy embertársaink testi-lelki jóllétét elősegítsük. Hogy önmagukhoz és embertársaikhoz fűződő kapcsolataik pozitív irányban fejlődjenek. Személyiségük minél teljesebben kibontakozzon, életük kiteljesedjen. Legyél részese Te is ennek a munkának!

Támogasd a pálferis közösséget!

Fő támogatónk:

További támogatóink