Támogasd a pálferis közösséget

Célunk, hogy az általunk elért emberek testi-lelki jóllétét elősegítsük, önmagukhoz és embertársaikhoz fűződő kapcsolataik pozitív irányban fejlődjenek, személyiségük minél teljesebben kibontakozzon, életük kiteljesedjen. Segíts, hogy még több emberhez, még hatékonyabban juthassunk el!

Élő közvetítés

Minden kedden 3-5 ezren követik élőben a keddi alkalmakat. A közvetítés ingyenes, de a fenntartás és fejlesztés évente több százezer forintba kerül. Nem beszélve 6-8 önkéntesünk munkájáról.

Közösségi programok

Évente több mint 5000 személy fordul meg programjainkon. Ezekbe sok ezer óra önkéntes munkát fektetünk be. Az eredmény 15-20 közösségépítő, kedvezményes árú program. Ezeken szükségben lévő személyek, családok további kedvezménnyel vehetnek részt.

Karitatív munka

A Pálferi Karitász 2013 óta aktívan vesz részt a hazai karitatív munkában. Kivettük a részünket az árvízi védekezésből, több száz csomagot gyűjtöttünk Böjte Csaba gyermekeinek. Jelenleg 270 regisztrált önkéntessel végezzük munkánkat.

Online közösség

Havonta több mint félmillió emberhez érünk el a weben keresztül. Weboldal, Facebook, YouTube, Instagram, Messenger, e-mail. Számtalan visszajelzést kapunk arról hogy a megfelelő pillanatban érkező üzenet segített a továbblépésben, döntésben, fejlődésben. Ennek a munkának nagy részét önkénteseink végzik.

Önismereti csoportok

Gyászfeldolgozó, pszichodráma, bibliadráma, szenvedélybeteggel élő hozzátartozói csoport: csak néhány a pálferis csoportok közül.

Támogass, hogy fejlődhessünk!

Anyagi támogatás

Online bankkártyával és banki átutalással támogathatod céljainkat.

Vállalati adományozás

Szükségünk van vállalati támogatókra, akik nagyobb összeggel tudják támogatni a működésünket.

Adód 1%-a

Ajánld fel 1%-odat az Alapítványunk céljaira:
Név: Pálferi, Teljes Életért Kh. Alapítvány
Adószám: 18282230-1-42
Postacím: 1400 Budapest Pf. 37.