Teljességre hangolva

2012-es adások

A sorozat 2012 áprilisában indult heti rendszerességgel a Magyar Katolikus Rádióban, azzal a céllal, hogy Pál Feri előadásainak témái beszélgetés formájában kerülhessenek közelebb a hallgatókhoz, lehetővé téve a mélyebb értelmezést és új nézőpontok megismerését. A beszélgetések hétfőnként 21 óra 4 perckor kezdődnek.

Téma: Csökkent értékűség, kisebbrendűségi érzés, szégyen séma
Téma a sématerápia. Hogyan küzdjünk meg csökkent értékűség érzésével?
Téma: A "tizenegyfejű sárkány" 1. rész (Lelki sebeink, hiányaink, sérelmeink, vágyaink, szükségleteink, szenvedések, ellentmondások - ellentétek, veszteségek, hibáim, hiányosságaink, problémák)
Amikor elkezdünk a sématerápiával, sémákkal foglalkozni, a lelkünkben mélyebbre ásni, akkor egyre több felismerésre jutunk az életünkkel, múltunkkal kapcsolatban. Ezek sokszor fájdalmas felismerések, hiszen eddig ki nem mondott sérülésekről, vágyakról van szó. Mai műsorunkban azt próbáljuk meg összegyűjteni, hogy mivel találkozunk a sémával való foglalkozás során.
Téma: A "tizenegyfejű sárkány" 2. rész
Sérülések, szenvedések, sérelmek... Személyisgéfejlődésünk során nehézségekkel is találkozunk. Hogyan bánjunk ezekkel? Erről beszélgetünk mai műsorunkban.
Téma: A teljesség négy dimenziója
Hogyan tudnánk leírni magunkat a teljesség irányából? Milyen dimenziói vannak a teljességnek? Mit jelent a teljes élet? Ezekre a kérdésekre keressük a választ mai műsorunkban.
Téma: Társas izoláció, elidegenedettség séma.
Társas izoláció, elidegenedettség séma. Mit jelent mindez? Kik érintettek? Mi a gyógyulás útja? Ezekről a kérdésekről beszélgetünk.



Azon dolgozunk, hogy embertársaink testi-lelki jóllétét elősegítsük. Hogy önmagukhoz és embertársaikhoz fűződő kapcsolataik pozitív irányban fejlődjenek. Személyiségük minél teljesebben kibontakozzon, életük kiteljesedjen. Legyél részese Te is ennek a munkának!

Támogasd a pálferis közösséget!

Fő támogatónk:

További támogatóink