.

Autogén tréning relaxációs csoport – 2024. tavasz

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel invitállak a 2024. tavaszán zajló autogén tréning relaxációs csoportomba.

Az autogén tréning egy testi-lelki egészséget támogató relaxációs gyakorlat, melynek elsajátításával későbbiekben egy egyénileg otthon (vagy szinte bárhol), eszköz nélkül végezhető kb. 10 perces módszert kapsz kézhez.

A testünk, izmaink ellazításával csökken a stressz-szintünk, fokozódik a vérkeringés, a testben elindulnak a regenerációs folyamatok. Az autogén tréning relaxáció közel 3,5-4 hónap alatt (heti találkozásokkal) sajátítható el hatékonyan, mely egyúttal segít a kiegyensúlyozottabb lelki élet megteremtésében is.

A 2024. tavaszán zajló csoportban, heti egyszeri 2 órás találkozón, másokkal együtt tapasztalhatod meg az autogén tréning áldásos hatását és sajátíthatod el a módszert. 

Két csoport indul (a minimum 6 fő létszám/csoport megléte esetén), melyeknek kezdő időpontjai: 

(A jelentkezésnél kérlek jelöld be melyik időpont megfelelő neked, ha mindkettő, akkor azt is, mert így, ha csak az egyik csoport tud indulni, akkor is figyelembe tudom venni a regisztrációdat.)

SZERDA ESTI CSOPORT: 2024. február 28-tól szerdánként 19.00-21.00, befejezés: 2024. június 19., Helyszín: 1088 Bp., Múzeum utca (Kálvin térnél)

CSÜT. DÉLELŐTTI CSOPORT: 2024. február 29-től csütörtökönként 10.00-12.00, befejezés: 2024. június 13., Helyszín: 1148 Bp., Bánki Donát utca (Örs vezér térnél)

ONLINE NAPKÖZBENI CSOPORT: igény esetén bejelölni és érdeklődőkkel egyeztetés várható.

A jelentkezés után egy ismerkedő (díjmentes) beszélgetésre hívlak, mely szükséges része a csoporton való részvételnek.

Gyere, relaxáljunk együtt és engedjük el a feszültséget!

Várlak szeretettel!

Gál-Szekér Bea
mentálhigiénés szakember, relaxációs gyakorlatvezető

https://www.lelekkanape.hu/

lelekkanape@gmail.com

Csoportvezetők: Gál-Szekér Beáta, mentálhigiénés szakember, autogén tréning gyakorlatvezető
Létszám: 6-10 fő
Jelentkezési határidő: 2024. február 15.
Díj: 6600 Ft/ alkalom, mely tartalmazza a csoport indulása előtti szükséges első ismerkedő beszélgetést is. (Összesen 16 alkalom)