.

Képtelenség? – teret adni a változásnak Képmeditáció és kreatív önismereti műhely, 2023. október

Életünk időről-időre váratlanul helyzetbe hoz bennünket. Ez lehet egy egyszerű, hétköznapi szituáció, de olykor mélyebben érintődünk, és talán hosszabb ideig nem látjuk, merre, hogyan induljunk tovább.

A képmeditációs műhelygyakorlatban arra hívlak, adj egy kis időt és teret magadnak, hogy rá tudj tekinteni arra, ami önismereti utadon itt és most megszólít. Mit üzen egy szokatlan szín, a téged körülvevő tér, egy ismeretlen forma, vagy a felidézett mozdulatok? Miért ejt zavarba egy apró részlet? Külső és belső képekkel egyaránt dolgozva, minden megtalált szempont lehetőséget ad a növekedésre, formálja látásodat. A képmeditáció tárgya műalkotás, természeti kép, emléktárgy vagy saját alkotás egyaránt lehet. Engedd meg, hogy a csoport terében születő új szempontok kimozdítsanak, és újra felfedezd a változásra nyitott, alkotó látás örömét.

A jelentkezéshez rajzi vagy művészettörténeti előképzettség nem szükséges. 

A jelentkezéshez, kérlek, néhány sorban írj arról, miért választod a csoportot. Ezt követően a csoport indulása előtt még egy személyes interjúra kerül sor.

Ha mindez felkeltette az érdeklődésedet, szeretettel várlak a csoportba! 

Csoportvezetők: Verba Andrea, művészettörténész, mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető
Találkozások időpontja: havonta 1 alkalom, kedd, 17-21 óráig
Létszám: max. 8 fő
Helyszín: 1065 Budapest, Nagymező utca 49. 1. emelet 1. balra az első ajtó. Kapucsengő: 50.
Jelentkezési határidő: 2023. október 23. Első csoport alkalom: október 3.
Díj: 10.000 Ft/fő/alkalom
Elérhetőség: szolofurt7@gmail.com