.

Napos oldal – 2018 ősz

Önismereti Csoport Fiatal Felnőtteknek

 

Csoportunkba várjuk azokat a 26-35 éves fiatalokat, akik nyitottak találkozni mélyebb önmagukkal, tanulni magukról, maguktól és egymástól. Hisszük, hogy érdemes megtalálni az élet Napos oldalát, és ha viharokkal küzdve is – ott kitartani és növekedni.

A csoportmunka során ötvözzük a rendszerszemléletű, pszichodramatikus- és coaching technikákat. Dolgozunk továbbá mozgásos, nonverbális technikákkal és tréning módszerekkel is, hogy komplex testi-érzelmi-értelmi szinteken tapasztalhass meg változást és növekedést.

A tematikát a csoport igényeihez, és az évkörhöz is igazítjuk. A tapasztalatok alapján főként az alábbi témákat érintjük a csoportfolyamat során:

  • Jelenleg milyen élet-területen szeretnénk a leginkább változni, mi van most a leginkább fókuszban? Hogyan hangolhatjuk össze ezeket?
  • Amikor a különböző élet-szerepeink között konfliktust élünk meg, merre lehet a kiút?
  • Hogyan tudjuk értékes (szabad)időnket hasznosan, hatékonyan beosztani?
  • Hogyan lehetnek megalapozottak, hitelesek és még örömteliek is a döntéseink?
  • Hogyan tudjuk felismerni valódi helyünket és azt betölteni úgy, hogy lényünk legjavát adhassuk?
  • Származási családunkból milyen örökségeket kaptunk, és ezekből hogyan építkezhetünk, teljesedhetünk ki?
  • Milyen hiedelmek, világképek alapján élünk? Milyen az Isten-képünk (képzetünk), hitünk? Mi a kapcsolatunk a spiritualitással? Mindez hogyan éltet minket?

***

A jelentkezéshez nincs szükség semmilyen előképzettségre, de persze az sem akadály, ha már szereztél tapasztalatot valamilyen önismereti csoportban. A jelentkezéshez kérünk, írd le néhány mondatban, miért szeretnél járni a csoportba és küldd el a pálferis online felületen, vagy a lenti email címre! Ezt követően, még a csoport indulása előtt személyes interjúra hívunk, melyet e-mailben fogunk egyeztetni.

*

A csoport első alkalma nyitott, a második alkalmon köteleződünk el a teljes 150 órás folyamatra és zárt csoportként működünk tovább a pálferis csoportnormák szerint.

Csoportvezetők: Zsupán Péter (tanácsadó szakpszichológus, közgazdász, pszichodramatista, coach, tréner)
Időtartama: 15 alkalom (150 óra), 2020 tavaszáig nyári szünettel
Találkozások időpontja: Havonta egy szombat 9.00-17.15 között.
Létszám: 10-12 fő
Helyszín: Déli pályaudvartól 5 percre
Jelentkezési határidő: 2018. november vége
Díj: 18.000 Ft/alkalom
Elérhetőség: indeserenum@gmail.com