.

Online önsegítő csoport párkeresőknek

Szeretettel hívom csoportomba mindazokat, akik párkeresőként szeretnének egy kicsit jobban ránézni önmagukra, a párkeresésükre, és megfogalmazni, mire és kire is vágynak egy párkapcsolatban és megérteni, kimondhatóvá tenni e téma kapcsán megfogalmazott érzéseiket, gondolataikat.

Több éve vezetek már önsegítő csoportokat és nagyon hiszek a csoportok során megteremtődő sorstárs közösségek támogató és egymást segítő erejében. Az, hogy hasonló élethelyzetben lévők találkoznak egymással egy csoportban, lehetővé teszi egy olyan biztonságos és megértő tér létrejöttét, ahol kimondhatóvá válnak érzések, gondolatok és ahol megtapasztalhatóvá válik az, hogy megértetté válunk és mi is megértünk másokat.

Egy ilyen utazásra szeretnélek hívni titeket, ahol 10 alkalmon keresztül önmagunkra és a párkapcsolati utunkra is figyelhetünk. Az alkalmak során mind a mentálhigiénés szemléltemet, mind pedig a család és párterápiás képzésben elsajátított szemléletet is szeretném bevinni az egyes gyakorlatokon, beszélgetés témákon keresztül.

A jelentkezésben azt szeretném kérni, hogy írj pár szót magadról és arról is, hogy miért szeretnél a csoporthoz csatlakozni és mit vársz el a folyamattól. A jelentkezést mindig egy online egyeztetés követ.

Mivel a csoport online fog megvalósulni, ezért a részvételhez szükség van stabil internet kapcsolatra és egy képernyős eszközre (telefon/laptop/asztali számítógép + kamera). Az első két találkozásunk “nyitott” lesz, ami azt jelenti, hogy ezen idő alatt még újabb résztvevők is csatlakozhatnak a csoporthoz, majd a második alkalom után “zárul” a csoport és nem tudunk már új tagokat fogadni. A csoporthoz az indulást követő második alkalomig (2023. november 15.) lehet csatlakozni.

Bármilyen kérdés vagy kérés esetén fordulj hozzám bizalommal!

A csoport kezdete: 2023. október 18. szerda. Kéthetente találkozunk, összesen 10 alkalommal, online felületen, szerdai napokon, 18:30-20:30 között.

Szeretettel várlak a csoportba!

„Minden ember egy magában álló sziget, a szó valódi értelmében, és csak akkor emelhet hidakat más szigetek felé, ha akar és tud is mindenekelőtt önmaga lenni.” Carl Rogers

További információ: https://www.lelkiegeszseg.zsoltnagy.net/

Csoportvezetők: Nagy Zsolt, mentálhigiénés szakember, gyászcsoport vezető, képzésben lévő családterapeuta, pszichológus hallgató, közgazdász
Időtartama: 18:30-20:30
Találkozások időpontja: Első alkalom: 2023.október 18. Második alkalom időpontja 2023. november 15, és ezt követően kéthetente szerdánként lesznek az alkalmak
Létszám: 10-12 fő
Helyszín: online
Díj: 6 000 Ft/fő/alkalom