.

Támogató női körben – pszichodráma önismereti csoport – 2022 április

Újratervezésről szól a mostani életünk. A hamarosan induló pszichodráma csoportunk segít megtalálnod az erőforrásaidat, újratervezni az eddigi életed, hogy alkalmazkodni tudj az állandó változáshoz és megtanulj együtt élni a bizonytalansággal.


Csoportunkba várunk szeretettel minden olyan nőt, egyedülállót, párkapcsolatban lévőt, elköteleződésre vágyót, feleséget, anyát, nagymamát, aktívan dolgozót vagy otthon lévőt, megannyi szerepben lévő sorstársunkat, aki szeretné jobban megismerni önmagát, és megélni, hogy nehézségeivel nincs egyedül.
Az első két alkalom még nyitott, lehetőséged nyílik megismerni a módszert és a csoportot.
A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesület keretein belül zajlik. A csoporton való részvétel a Képzési Rendnek megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételének első részeként 120 órában beszámítható.


Az első alkalom előtt szeretnénk veled találkozni, hogy megismerkedjünk. Itt felteheted a felmerülő kérdéseidet és megoszthatod velünk, hogy mi hívott a csoportba.

Csoportvezetők: Kapusy Kata: pszichodráma vezető, mentálhigiénés szakember , R. Hubert Orsolya: pszichodráma asszisztens, mentálhigiénés szakember
Időtartama: Egy éven át, 2022. április 5-től 2023. április 4-ig
Találkozások időpontja: havonta egyszer kedden 9:00-17:00 között
Létszám: max. 16 fő
Helyszín: 1123 Budapest, Alkotás utca 15., 3. emelet 40. Közös Lépés nevű pszichoterápiás helyszínen
Jelentkezési határidő: 2022. április 28.
Díj: 15.000 Ft/alkalom
Elérhetőség: noikorben@gmail.com