Pálferis
Nyári Tábor

július 13-17.

ZALAEGERSZEG

Részvételi díj

Tartalmazza a szállást (4 éjszakára 3-4 ágyas szobákban, fürdő a folyosón),
teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora) és a
programok díját is.

Early bird ár május 31-ig: 59 900 Ft

Május 31-e után: 65 000 Ft
Üres ágy: 25 000 Ft

Gyere és tarts velünk idén is a Pálferis Nyári Táborban!

A Pálferis Nyári táborba a helyek elfogytak, az alábbi űrlap kitöltésével azonban várólistára tudsz jelentkezni. Amennyiben van szabad hely, abban az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.


Regisztrálok a várólistára!

Idén új helyszínre, Zalaegerszegre várunk minden érdeklődőt a Pálferis Nyári Táborra, július 13-17. között.
A helyszín a Kaffka Margit Lánykollégium lesz, ahol több tágas és hangulatos közösségi helyiség áll rendelkezésünkre. Ismerkedős programokon, önismereti beszélgetéseken, előadásokon, tánctanításon, borkostolón, filmnézésen, esti bulikon vehetünk részt és persze a tábortűz köré is odaülhetünk közös sütögetésre, éneklésre. A kollégium körül nagy zöldterület ad lehetőséget a szabadtéri programoknak, a hagyományos szombat esti misének. Zalaegerszeg és környéke – fürdő, kalandpark, a meseszép Őrség, a szlovén-magyar határ – számos, izgalmas látnivalót, felfedezni valót kínál. Tarts velünk!

Felmerülő kérdéseidet a
kommunikacio@palferi.hu
e-mail címre küldheted.

Helyszín

Kaffka Margit Kollégium

8900, Zalaegerszeg, Puskás Tivadar u. 2.

Szállásnak jelentendő személyes adatok​

A szállás felé jelentenünk kell a szállóvendégek adatait, ezért kérünk, hogy pontosan és hiánytalanul töltsd ki a jelentkezési lapon az űrlapmezőket. Így a helyszínen nem kell mindenkinek egyesével kézzel kitölteni a szállásfoglalási lapot, ezzel jelentősen csökkenthető a regisztráció ideje, és elkerülhető a nagyobb tömeg kialakulása.

Jelentkezés


Regisztrálok a várólistára!

A gombokra való kattintás után kérünk, hogy az adatokat pontosan add meg. Ha az adatok beküldése előtt egy felugró ablakban hibaüzenetet kapsz, az azt jelenti, hogy valamelyik űrlapmező üres vagy a beírt formátumban valami hiba van (nem teljes vagy nem pontos) – csak ennek javítása után tudod elindítani a fizetést.

Ajánljuk előtáborainkat is!


Idekattintok a részletekért!

Fő támogatónk:

További támogatóink