A Hetedik

7. Pálferis szülinapi buli
2015. november 14.
Idén novemberben ünnepli honlapunk 7. szülinapját. Honlapunk megszületése lehetővé tette, hogy Feri előadásai sok ezer emberhez eljussanak, programjainkat szélesebb körben hirdethessük, ami által sokak számára elérhető közösséggé váljunk. Erre a kerek évfordulóra – kerek, hiszen a 7-es szám a teljességet jelenti – nagyon készülünk, és az ünnep úgy lesz teljes, ha Te is ott leszel – úgy ahogy és amilyen vagy. Ünnepeljük együtt, hogy már hét éve létezik egyre bővülő közösségünk, amely teret ad a kibontakozásnak, és segíti, hogy minél inkább önmagunkká válhassunk! A programot is ennek jegyében állítjuk össze.
 
Helyszín: Experidance Ház (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) – a Dürer Rendezvényház udvarából nyílik
Időpont: 2015. november 14. 
Program:

19 óra Kapunyitás
19:00-20:30 Társastánc és latin blokk
20:30-21:30 Tánctanítás (szólótánc bulira) 
21:30-22:00 Születésnapi köszöntő, torta
22:00- Buli
 
A táncoktatás során a következő számra fogunk megtanulni hip-hop/reggaeton jellegű lépéseket, mozdulatokat, amelyeket a buliban is tudtok majd hasznosítani:

A tánc flamenco elemeket is előhív, tartva magunkat a születésnapi bulink üzenetéhez: légy büszke önmagadra!
A villámrandik 19:00-21:30-ig, illetve az születésnapi köszöntő és tortázás után kerülnek megrendezésre azok számára, akik erre vonatkozó igényüket a jelentkezési lapon jelezték, és kiértesítést kapnak.

Részvételi díj:
November 4. éjfélig jelentkezőknek (november 5. délig átutalva): 1500 Ft
November 11. éjfélig jelentkezőknek (November 12. délig átutalva): 2000 Ft
Helyszínen fizetve: 2800 Ft 

Nappali tagozatos diákok mindhárom jegy-típus árából 500 Ft engedményt kapnak! A kedvezmény igénybe vételéhez a regisztrációnál kell majd bemutatni az érvényes diákigazolványt.

Jelentkezz minél hamarabb, mivel november 4-ig olcsóbbak a jegyek!
Ha van olyan ötleted, amit szeretnél, hogy az este folyamán megvalósuljon, írd meg nekünk a kommunikacio@www.palferi.hu címre. Szeretnénk a saját képünkre formálni az estét, hogy mindannyiunkról szóljon az ünnep! Ennek jegyében kiírtunk egy verspályázatot.
 
Addig is: A hetedik Te magad légy!

Jelentkezés

Szülinapi buli – 2015 – jelentkezés

Helyszín:

Experidance Ház