Majálisi kenutúra a Szentendrei -Dunán

Program dátuma:

05.01.

Hagyományos sportos majálisi vízreszállásunkon örülünk a tavasznak, a régi és új barátoknak, az édes és sós vizeknek. Túránk során -több pihenővel megszakítva- 28 kilométert evezünk a Szentendrei -Dunán. Útvonal: Dunabogdány – Leányfalu – Szentendre – Római-part Piroska utca. Étkezés „tarisznyából” és a leányfalui büfékben.
Találkozás: 9.45-kor a dunabogdányi szabadstrandon.

Utazás: Újpest Városkaputól a 8.35-kor induló Volán busszal – Érkezés Dunabogdány – Községháza 9.39-kor.
Részvétel az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés sorrendjében. A túra megtartásához elegendő kormányos szükségeltetik. A kormányosokat ezért – a hajók számához igazodva – a jelentkezési sorrendtől eltérően igazolhatjuk vissza. Jelentkezésedről visszaigazolást kapsz Szücs Veronika szervezőtől. Email: szucsveronika77@gmail.com.

Egyéni felszerelés: kényelmes ruha, vízálló lábbeli (nem utcai cipő), esőruha (babonából), ivóvíz, szendvics, ülőpárna, sapka vagy fejkendő, napvédő krém. 

Részvételi díj:

Költségek: 3.800 Ft túradíj + 1.000 Ft szervezési költség.

Visszaigazolt jelentkezésedet követően a túradíjat (azaz 3.800Ft-ot) utald el az alábbi bankszámlára, a többit a helyszínen kell rendezned. Jelentkezési határidő április 22.

Kérjük figyeljetek arra, hogy a program előtti két napban ne mondjátok le a részvételt. Lemondás esetén pénzt akkor adunk vissza, ha találunk „beugró” túratársat a lemondó helyett. Megértéseteket köszönjük.