Támogasd a pálferis közösséget

Célunk, hogy az általunk elért emberek testi-lelki jóllétét elősegítsük, önmagukhoz és embertársaikhoz fűződő kapcsolataik pozitív irányban fejlődjenek, személyiségük minél teljesebben kibontakozzon, életük kiteljesedjen. Segíts, hogy még több emberhez, még hatékonyabban juthassunk el!

Azon dolgozunk, hogy embertársaink testi-lelki jóllétét elősegítsük. Hogy önmagukhoz és embertársaikhoz fűződő kapcsolataik pozitív irányban fejlődjenek. Személyiségük minél teljesebben kibontakozzon, életük kiteljesedjen.

Támogass minket az űrlapon vagy az alábbi bankszámlaszámon:

Pálferi Alapítványa a Teljes Életért
16200223-10054457
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
IBAN: HU89 1620 0223 1005 4457 0000 0000

Támogass minket adód 1%-ával!

Pálferi Alapítványa a Teljes Életért
Adószám: 18282230-1-42
Postacím: 1400 Budapest, Pf.: 37.

Élő közvetítés

Minden kedden 3-5 ezren követik élőben a keddi alkalmakat. A közvetítés ingyenes, de a fenntartás és fejlesztés évente több százezer forintba kerül. Nem beszélve 6-8 önkéntesünk munkájáról.

Közösségi programok

Évente több mint 5000 személy fordul meg programjainkon. Ezekbe sok ezer óra önkéntes munkát fektetünk be. Az eredmény 15-20 közösségépítő, kedvezményes árú program. Ezeken szükségben lévő személyek, családok további kedvezménnyel vehetnek részt.

Karitatív munka

A Pálferi Karitász 2013 óta aktívan vesz részt a hazai karitatív munkában. Kivettük a részünket az árvízi védekezésből, több száz csomagot gyűjtöttünk Böjte Csaba gyermekeinek. Jelenleg 270 regisztrált önkéntessel végezzük munkánkat.

Online közösség

Havonta több mint félmillió emberhez érünk el a weben keresztül. Weboldal, Facebook, YouTube, Instagram, Messenger, e-mail. Számtalan visszajelzést kapunk arról hogy a megfelelő pillanatban érkező üzenet segített a továbblépésben, döntésben, fejlődésben. Ennek a munkának nagy részét önkénteseink végzik.

Önismereti csoportok

Gyászfeldolgozó, pszichodráma, bibliadráma, szenvedélybeteggel élő hozzátartozói csoport: csak néhány a pálferis csoportok közül.

Támogass, hogy fejlődhessünk!

Anyagi támogatás

Online bankkártyával és banki átutalással támogathatod céljainkat.

Vállalati adományozás

Szükségünk van vállalati támogatókra, akik nagyobb összeggel tudják támogatni a működésünket.

Adód 1%-a

Ajánld fel 1%-odat az Alapítványunk céljaira:
Név: Pálferi Alapítványa a Teljes Életért
(közhasznú szervezet)
Adószám: 18282230-1-42
Postacím: 1400 Budapest Pf. 37.

Fő támogatónk:

További támogatóink