Híreink

VASÁRNAP ESTI PÁLFERI MISE

Vasárnap élőben közvetítjük a szentmisét Pálferivel. – A közvetítés elérhető a honlapunkról és youtube csatornánkról.  A korábbi szentbeszédek visszanézhetőek az alábbi linken

Keddek – A lelkednek

18 év és 600 előadás után, 5 év kihagyással ősztől minden második kedden lehetőségünk lesz újra találkozni és érdekes előadásokat meghallgathatunk  elismert szakemberektől mentálhigiénés és más témakörökben. Ezen felül a keddek egy online térnek is otthont ad, ahol az előadások anyagai mellett lehetőség lesz kérdések feltevésére, ezekre podcast beszélgetés formájában kapunk válaszokat minden második héten. Az előadáson élőben is részt vehetsz. Részletek a keddek.hu oldalon.

Szeretettel várunk programjainkon:

Pál Feri Új Előadása! A május 4-i alkalom szerves folytatásaként hallhatjuk az Eredményes megküzdés nehézségek idején című előadását június 8-án 20:00-tól a MATE Budai Campusán. További részletek és jegyek: ITT

Párkereső est május 25-én! Idén újra megszervezzük a kifejezetten egyedülállóknak szóló rendezvényünket, ahol a résztvevők különféle programokon, játékokon keresztül ismerkedhetnek egymással. Jelentkezési határidő: 05.12. Részletek és jelentkezés ITT.  Figyelem! Párkereső est helyszíne megváltozott, az új helyszín a Szent Margit Gimnázium  (Budapest 11. kerület, Villányi út 5-7.) 

A Keddek – a lelkednek’ sorozat nyár előtti utolsó alkalmára egy rendkívüli filmvetítéssel készülünk.Május 28-án vetítjük le   Szabadító c. filmet, amely többszörös nemzetközi díjas film,  a Háló Közösségi és Kulturális Központban, az S4-ben. Különleges élménynek ígérkezik a vetítés utáni beszélgetés, ahol nem más lesz a vendég, mint a film rendezője, Hajnal Gergely és a film főszereplője, Lólé Attila. Szeretettel várunk Benneteket!

Kenutúra a Dunakanyarban  május 18-20. Részletek és jelentkezés ide kattintva.
Szeretettel várjuk a rutinos kormányosokat is!

Társastánc kezdő intenzív “nap” május 11-én, ahol pár óra alatt elsajátíthatod a legnépszerűbb standard táncok és a rocky alapjait! A megszerzett tudást pedig a nyári bulikban már használhatod is! További részletek és jelentkezés ide kattintva!

Keramikus műhelymunka május 11-én 15.00-18.00. Gyere, készítsd el saját kerámia tárgyadat közösségben, egy három órás kreatív program keretében! Szeretettel várunk! További részletek és jelentkezés itt. 

Gondolnád, hogy már  15 éve, hogy a Pálferis Nyári Tábort szervezzük? Az idei évben Kaposváron, a Deseda-tó közelében kerül megrendezésre  2024. július 10-14 közöttA táborban számtalan  közösségi élménnyel, színes programmal készülünk. Tarts velünk az előtáborainkba is július 8-tól 10-ig.  Többek között lesz evezős a Dráván, biciklis, gyalogos és táncos előtábor pedig Kaposváron. A táborokba minden korosztályt várunk! További részletek és jelentkezés hamarosan.

Önismereti csoportok

  • „Kapcsolataink”  120 órás pszichodráma csoport: Jó hangulatú, barátságos, pszichodráma csoportunkba, még lehet kapcsolódni május 14-ig, 2 főnek.
  • Támogató női körben – pszichodráma önismereti csoport – 2024. április
  • A hangom én vagyok
  • Énekes hangműhely
  • Bevezetés az önismeretbe – 2024. szeptember
  • Sémáink és ami azokon túl van – önismereti csoport – 2024. szeptember   

PÁLFERIS KAMARAKÓRUS

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat most elsősorban tenor és szoprán szólamba! Repertoárukon igényes könnyűzenei feldolgozások és egyházi témájú klasszikus művek is szerepelnek, melyekkel időnként Pálferi miséin énekelnek. Próbák szerdán 19:00 órától vannak a Szent Margit Gimnáziumban. Jelentkezés: az info@palferi.hu emailcímen, KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

TÁMOGATÁS

Idén is csatlakozik a Pálferi Karitász közössége a Vivicitta Városvédő futáshoz, ahol a programsátorban zajló izgalmas gyermekfoglalkozások mellett a futónagyköveteink Janka rehabilitációjának támogatásáért húzzák fel a futócipőt. Ha támogatnád a jó ügyet vagy csatlakoznál futóként, ide kattints:  https://www.palferi.hu/palferi-karitasz-jotekonysagi-futas-2024-vivicitta/

Adó 1%
Az idei évben is lehetőség van a Pálferi Alapítványa és a Pálferis Közösség támogatására az adó 1%-kal!
Az Alapítvány adatai az adó 1% rendelkezéséhez:
Pálferi Alapítványa a Teljes Életért
Adószám: 18282230-1-41

Hálásak vagyunk, ha az idei évben is az alapítvány javára rendelkezel.


Fő támogatónk:

További támogatóink