.

Bevezetés a fókuszolásba 4 alkalmas önismereti csoport a fókuszolás módszerével áprilistól, szerdánként

Szeretettel várunk 4 alkalmas önismereti műhelymunkánkba, ha szeretnéd megismerni a fókuszolás módszerét, ha szeretnél a hétköznapokban magadhoz mélyebb szinten is kapcsolódni, és ha szeretnéd ezt csoportban, másokkal együtt megélni.

A fókuszolás egy nagyon gyakorlatias módszer, amit legjobb élmény útján elsajátítani. Fókuszoláskor befelé figyelő, elcsendesedett állapotban kapcsolatba léphetünk a testünk által tárolt tapasztalati tudással, melynek tudatosítása segítheti elakadásaink feloldását és a változást.

A csoporton az aktív befelé figyelés mellett számíthatsz mozgásos, kiscsoportos, dramatikus, rajzolós, játékos kifelé is aktív, többiekkel kapcsolódós gyakorlatokra.

A csoport minden korosztály számára nyitott. A jelentkezőket a csoport előtt egy ismerkedő beszélgetésre várjuk. 

A fókuszolás módszeréről további részleteket találsz a www.fokuszban.com oldalon. 

Előleg: 12.000 Ft, melyet az ismerkedő beszélgetésen kérünk befizetni. (Ez az első alkalom ára is egyben.)  Ezzel biztosítod a helyed a csoportban. 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz.

Csoportvezetők: Gombai-Kamjén Kata mentálhigiénés szakember, fókusztréner, fókuszolás orientált terapeuta jelölt, , dr. Koskocsák Melinda fókusztréner, képzésben lévő mentálhigiénés szakember, jogász
Találkozások időpontja: április 24., május 8., május 15., május 29., szerdánként 9.00-14.00
Létszám: maximális létszám 15 fő
Helyszín: 1065 Budapest, Nagymező u. 49.
Jelentkezési határidő: 2024. április 17.
Díj: 12.000 Ft/alkalom
Elérhetőség: kamjenkat@gmail.com