Pálferi
féléves
előadása

május 15.
18:30

Megküzdés a bizonytalannal

trauma, gyász, élni akarás, növekedés​

Időpont: 2021. május 15. 
Kezdés: 18:30
Helyszín: világháló
Ár: 600 Ft/fő

Fizetési tudnivalók

A jegyvásárláshoz be kell jelentkezned a “Bejelentkezés” gombra kattintva. Ez egy tiket.hu fizetési felület, ahova akár google (gmail) fiókkal is könnyedén és biztonságosan be tudsz jelentkezni. Bejelentkezés után a “Bankkártyás fizetés” gombra kattintva tudod megvásárolni a jegyet.

Ha nem látod a “Bejelentkezés” gombot, akkor próbáld egy másik böngészőben megnyitni az oldalt (erős biztonsági beállításnál nem minden böngészőben látható)!

Jegyek száma

Összesen

Közvetítéssel kapcsolatos tudnivalók

Az előadást majd ugyanezen a felületen érheted el. Az előadás megtekintéséhez be kell lépned azzal a bejelentkezési móddal, (e-mail+ jelszó vagy google (gmail) fiók bejelentkezés) amit a jegyvásárláshoz is használtál. Egy fiókból egyszerre csak egy eszközről nézhető a közvetítés. Emailben tájékoztatunk a technikai és egyéb részletekről.

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy (május 18.) KEDD ÉJFÉLIG  meghosszabbítottuk a visszanézési lehetőségét! 

A jegyvásárlóknak részletes technikai tájékoztató ITT.

Az ajándékozottaknak részletes technikai tájékoztató ITT.

Ajándékjegy

Ha ajándékba szeretnél jegyet venni, akkor a vásárlást követően lehetőséged van a megvásárolt jegyet elajándékozni a szükséges adatok megadásával a “Vásárlást követő ajándékozás” linkre kattintva (ami vásárlás után lesz aktív). Mi elküldjük a jegyet és a kísérő üzenetet az ajándékozott e-mail-címére, amelyet az ajándékozás során adsz meg – ő majd ezzel az e-mail-címmel tud belépni az előadás megtekintéséhez. Fontos, hogy pontosan add meg az e-mail-címét!

Értesítünk Benneteket, hogy a jegyajándékozási funkció szombat 18:30-ig,(az előadás kezdetéig) elérhető. A vásárlásra továbbra is lesz lehetőség.

Egyéb tudnivalók a közvetítéssel kapcsolatban

A közvetítő eszközeink fejlesztésében vagyunk épp, ami közel másfél millió forint, hogy még jobb minőségben, azonban kevesebb emberi erőforrással meg tudjuk oldani a vasárnapi szentmise közvetítéseket, és a féléves előadásokat. Ha többen nézitek az előadást egy eszközről, és van rá mód, kérjük, segítsétek a munkánkat azzal, hogy vásároltok annyi jegyet, ahányan nézitek, vagy ha egyszerűbb, támogassátok az Alapítványunkat. Hálásan köszönjük 🙂

https://www.palferi.hu/tamogatas

Szociális kedvezmény

Ha a 600 forintos belépő is most gondot okoz, jelezd felénk az alábbi linket. Megoldjuk:

https://forms.gle/tuUyz5JAErD1EvW4A

Esetleges kérdéseidet a kommunikacio@palferi.hu emailcímre várjuk.

További részletek hamarosan!

Fő támogatónk:

További támogatóink