Adventi kézműves nap – 2018. november 24.

Program dátuma:

2018.11.24.

Jelentkezési határidő: Koszorúkészítésre: 2018.11.19.

Szeretettel várunk Téged 2018. november 24-én, szombaton, 12.00-18.00 óra között a Városmajori Kistemplomban, hogy saját kezűleg készítsd el adventi koszorúdat! Gyönyörű és változatos alapanyagokból dolgozhatsz, és ha megpihennél, lesz finom, forró tea, zsíros kenyér, fahéjas alma és kellemes karácsonyi aláfestő zene. Kérjük, hogy feltétlenül olvasd el a részletes leírást!

Tavaly nagyon bensőséges és meghitt hangulatot sikerült teremtenünk, ezért folytatjuk a hagyományt, és a kézműves nap létszámkorlátos rendezvény lesz.

Figyelem: két idősávból választhattok koszorúkészítésre: 12.00-15.00 vagy 15.00-18.00

FONTOS, hogy a koszorúkészítésre feltétlenül regisztrálj, és fizesd be a megfelelő összeget! Csak a díj beérkezését követően válik érvényessé a jelentkezésed, ekkor tudjuk biztosítani a koszorú-alapanyagokat számodra. Figyelem: 1 fő maximum 3 koszorút készíthet, hogy mindenkinek jusson hely. Megértésedet köszönjük szépen!

A kis kézműves foglalkozásokra (gyöngyfűzés, képeslap készítés, kis ajándék készítés) nem kötelező regisztrálnod és előre fizetned, de bátorítunk, hogy regisztrálj, mert így biztosítod a helyedet teltház esetén. Ha kis kézműves foglalkozásokra jelentkezel, 500 Ft-ot kell előre fizetned, amely összeg a helyszínen felhasználható (pl. egy nagy képeslap 100 Ft).

 

Ha kérdésed van, akkor írj a kommunikacio@palferi.hu e-mail címre!

 

Program:

Az adventi kézműves napon adventi koszorút, karácsonyi lapokat, gyöngyékszereket és kis karácsonyi ajándékokat lehet készíteni. Az adventi koszorúhoz beszerezzük az alapkoszorút és a rávaló díszítést neked.

A koszorút magad díszíted a helyszínen a megrendelt alapanyagokból (segítséget adunk). Koszorúalapot, díszítést csak akkor tudunk biztosítani számodra, ha előre jelentkezel és előre befizeted a megfelelő összeget.

SEGÍTSÉGET JELENT jelent, ha tudsz hozni saját ragasztópisztolyt, ollót, metszőollót.

Nagy örömmel vesszük, ha hozol egy kis édes vagy sós nassolni valót, gyümölcsöt, hogy megoszd a többiekkel!

Várunk szeretettel!

Helyszín:

Városmajori Kistemplom, 1122 Budapest, Csaba utca 5.

Részvételi díj:

Kis koszorú (hozzávaló, általad összeállított díszekkel): 1700 Ft/db – előre fizetéssel

Nagy koszorú (hozzávaló, általad összeállított díszekkel): 2000 Ft/db – előre fizetéssel

Kis kézműves belépő előre utalással: 500 Ft – előre fizetéssel (ez a helyszínen felhasználható kis kézműves ajándékok készítésére)