Dunakanyar kenutúra

Program dátuma:

2021.07.11.

A kevesebb szabadidőnk tartalmas eltöltését szolgálja nyárközepi vízreszállásunk a Dunakanyarban. Túránk során – több pihenővel megszakítva – 30 kilométert evezünk a Szentendrei-Dunán.

Program:

Útvonal: Visegrád-Szentgyörgy-puszta – Dunabogdány – Leányfalu – Szentendre – Római-part Piroska utca.
Találkozás::július 11-én vasárnap 9.43-kor Visegrád Szentgyörgy-pusztán a Kisoroszi révnél.

Utazás: Újpest Városkaputól a 8.35-kor induló Volán busszal.

Túránkat a járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések gondos betartásával szervezzük.

Jelenleg egynapos túrán védettségi igazolvány nélkül is részt vehetsz, a tömegközlekedésben továbbra is kötelező a maszk viselése.

Részvétel az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés sorrendjében. A jelentkezési lapon add meg testsúlyodat, evezős tudásodat (úszástudás, kezdő – gyakorlott, evezős vagy tudsz-e kormányozni). A túra megtartásához elegendő kormányos szükségeltetik. A kormányosokat ezért – a hajók számához igazodva – a jelentkezési sorrendtől eltérően igazolhatjuk vissza. Jelentkezésedről visszaigazolást kapsz Szücs Veronika szervezőtől.

Egyéni felszerelés: kényelmes ruha, vízálló lábbeli esőruha, ivóvíz, szendvics, ülőpárna, sapka vagy fejkendő, napvédő krém, szájvédő kendő vagy maszk, kézfertőtlenítő (túratársaink védelmében).

Kérdés esetén írj a szucsveronika77@gmail.com e-mailcímre.

Részvételi díj:

4.000 Ft – Ebből előleg 3.000 Ft, amelyet a jelentkezés visszaigazolását követően kell elutalni az e-mailben megadott számlaszámra.