Nyárköszöntő kenutúra 2020

Program dátuma:

2020.06.06.

KORMÁNYOSOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK! A NEM KORMÁNYOSOK VÁRÓLISTÁRA KERÜLNEK.

Idén is nyugodt víz, harmonikus környezet – és Szigetszentmiklóson büfé – várja a kitartó túratársakat. Útvonal: SoroksárDunaharaszti–SzigetszentmiklósSoroksár. A túra időtartama kb. 6-7 óra.

Program:

Találkozás: 10.00-kor Soroksáron, a Molnár-szigetnél. Utazás HÉV-vel, Soroksár Hősök tere megállóig, vagy saját gépkocsival.

Túránkat a járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések gondos betartásával szervezzük.

A kenukban azonos háztartásban lakók esetén 4, egyébként 3 fő foglalhat helyet, ezért kérünk, hogy a jelentkezésnél gondosan töltsd ki a kérdőívet.

Jelentkezés feltétele: Kifogástalan egészségi állapot. Noha az Operatív Törzs állásfoglalása nem írja elő, de mi javasoljuk, hogy a 65 év feletti túratársak egyelőre ne kockáztassák egészségüket a túrán való részvétellel.

 

Egyéni felszerelés: kényelmes ruha, vízálló lábbeli (nem utcai cipő), esőruha (babonából), ivóvíz, szendvics, ülőpárna, sapka vagy fejkendő, napvédő krém, szájvédő kendő vagy maszk, kézfertőtlenítő (túratársaink védelmében).*

Részvétel az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés sorrendjében. Jelentkezéskor add meg testsúlyodat, evezős tudásodat (úszástudás, kezdő – gyakorlott, evezős vagy tudsz-e kormányozni). A túra megtartásához elegendő kormányos szükségeltetik. A kormányosokat ezért – a hajók számához igazodva – a jelentkezési sorrendtől eltérően igazolhatjuk vissza.

*A szájmaszkot a szabadban nem kell viselni, de zárt helységben előírás szerint igen, ezért kérjük mindenképp hozzatok magatokkal.

 

Helyszín:

SoroksárDunaharaszti–SzigetszentmiklósSoroksár

Részvételi díj:

3800 Ft – Ebből előleg 2800 Ft, amelyet a jelentkezés visszaigazolását követően kell elutalni a PF Klub Nonprofit Kft-nek.

Az utalás részleteiről a visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.