Pálferis és OpenSky-os Farsang – 2020

Program dátuma:

2020.02.15.

2020. február 15-én rendezzük meg a Pálferi-OpenSky Farsangi bulit. A közel ezer fős rendezvény minden évben telt házas. Vedd meg időben a jegyed, mert idén az eddigiekhez képest is felül fogjuk múlni magunkat. 😉

 

Idei mottónk: Mutasd meg a másik arcod! 🎭

 

Arra gondoltunk, hogy milyen jó buli lenne, ha mindenki a saját antiszerepének* öltözne.

*Az antiszerep a pszichodráma egyik módszere. Ebben a játékban mindenki olyan szerepet kap, amely a viselkedésével látszólagos ellentétben van. … Végül nagyon fontos lesz számára, hogy megéli azt a szerepet, amit ő látszólag nem használ. Megéli azt az élményt, hogy tud ő más is lenni, csak fél attól, hogy tönkreteszi azt a képet, amit önmagáról mutatni akar.

 

Nézd meg a Farsang saját oldalát is!

 

  • Idén egy különleges lehetőséggel is élhetsz. Pálferi 2020 tavaszi előadására is megveheted a jegyedet! 🎤 Egy farsangi belépőhöz maximum egy Pálferi előadás jegyet vásárolhasz (ezt a lehetőséget 500 főre limitáljuk). Tehát már most biztosíthatod a helyed Feri féléves tavaszi előadására! 😉 (Az előadás időpontja: 2020. május 9. szombat 18:00, helyszín: SZIE – Budai Campus)

 

Program:

 

RÉSZLETES PROGRAM HAMAROSAN!

Addig is kövessetek minket Facebookon, hogy első kézből értesüljetek a legújabb információkról: ehhez jelöld be a FB eseménynél, hogy “Ott lesztek” vagy “Érdekel”.

 

Amire biztosan számíthatsz:

  • Az este folyamán nem más, mint a Party Maffia fog nekünk zenélni!!! Ha még nem ismered őket, itt az ideje, hogy meghallgasd, garantáljuk, nem fogod őket elfelejteni! 😉 🎶🎷🎹🎸
  • Tánc 3 helyszínen (társastánc, néptáncház, és természetesen buli) 💃
  • Nincs még társad? Segítünk megtalálni! Jelentkezz párkereső programjainkra! 👩‍❤️‍👨
  • Ha csak egy jó baráti beszélgetésre vágysz, akkor teaházunk ideális helyszíne lehet ennek is. ☕
  • A büfében ínycsiklandozó szendvicsek és változatos italok közül biztosan meg fogod találni a számodra legvonzóbbat! Idén pedig több helyszínen is lehet majd vásárolni, hogy csökkentsük a sorbanállást. 😉 🕐

 


Időpont: 2020. február 15. (szombat)
Kapunyitás:
19:00
Tervezett befejezés: 04.00

 

Helyszín:

Szent István Egyetem Budai Campus
1118 Budapest, Villányi út 29-43. K épület
(az előző Farsangi bulik, illetve a korábbi Pálferis keddi alkalmak helyszíne)

 

Részvételi díj:

Jelentkezni az oldalon található űrlapon tudsz, ahol a részvételi díjadat online bankkártyás (Barionos) fizetéssel rendezheted*. Sikeres fizetés után email-ben megkapod az elektronikus számlát, a belépőjegyet pedig a rendezvény előtt pár nappal fogjuk elküldeni, szintén email-ben.

  • Elővételes: 2.900- Ft február 13. éjfélig
  • Helyszíni: 3.400- Ft a helyszínen készpénzben fizetve (telt ház esetén csak akkor tudunk beengedni, ha megfelelő számú vendég távozott)

 

És a legfontosabb! Érdemes jelmezben érkezned, mivel a legjobb jelmezeket értékes ajándékokkal díjazzuk! 🎁

 

 

Ha szeretnél többet tudni az OpenSky-ról, itt találod meg őket: OpenSky

 

Reméljük kedvet kaptál és velünk tartasz!

 

*A megvásárolt belépőjegy árát nem áll módunkban visszaadni, de a jegy átruházható. (Ilyen esetben kérünk, jelezd ezt számunkra az info@palferi.hu email-címen.)