Pünkösdi kenutúra 2020

Program dátuma:

2020.05. 30. és 06.01.

A TÚRA MEGTELT! CSAK VÁRÓLISTÁRA LEHET JELENTKEZNI!

Római–Dunakeszi–Római

Idei első, egyáltalán nem hagyományos vízre-szállásunkon örülünk a nyárnak, a régi és új barátoknak és az egészségügyi helyzet javulásának.

Évadnyitó rendezvényünket a járványügyi helyzetre vonatkozó rendelkezések gondos betartásával szervezzük.

Program:

A várhatóan már alacsony vízállás kellemes pihenő kikötéseket kínál a Szentendrei-sziget sóderpadjain és a Dunakeszi-szabadstrandon.

Találkozás: 9.30-kor a Piroska utcánál (A 34-es buszról a Sinkovits Imre utcánál kell leszállni. A gépkocsival érkezőknek ingyenes a parkolás.)

A kenukban azonos háztartásban lakók esetén 4, egyébként 3 fő foglalhat helyet, ezért kérünk, hogy a jelentkezésnél gondosan töltsd ki a kérdőívet.

A túra időtartama kb. 6 óra, létszáma: max. 35 fő.

Mindkét túranap betelt, már csak várólistára lehet jelentkezni. 

Jelentkezés feltétele: Kifogástalan egészségi állapot. Noha az Operatív Törzs állásfoglalása nem írja elő, de mi javasoljuk, hogy a 65 év feletti túratársak egyelőre ne kockáztassák egészségüket a túrán való részvétellel.

Egyéni felszerelés: kényelmes ruha, vízálló lábbeli (nem utcai cipő), esőruha (babonából), ivóvíz, szendvics (a büfék nyitva tartása bizonytalan), ülőpárna, sapka vagy fejkendő, napvédő krém, szájvédő kendő vagy maszk, kézfertőtlenítő (túratársaink védelmében)

Részvétel az elfogadott, visszaigazolt jelentkezés sorrendjében. Jelentkezéskor add meg testsúlyodat, evezős tudásodat (úszástudás, kezdő – gyakorlott, evezős vagy tudsz-e kormányozni). A túra megtartásához elegendő kormányos szükségeltetik. A kormányosokat ezért – a hajók számához igazodva – a jelentkezési sorrendtől eltérően igazolhatjuk vissza.

Részvételi díj:

3800 Ft – Ebből előleg 2800 Ft, amelyet a jelentkezés visszaigazolását követően kell elutalni a PF Klub Nonprofit Kft-nek.

Az utalás részleteiről a visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.