Híreink

VASÁRNAP ESTI PÁLFERI MISE

Vasárnap esténként élőben közvetítjük a szentmisét Pálferivel. A közvetítés elérhető a honlapunkról és youtube csatornánkról. Kezdés 18:00! (Fél órával korábban a szokásos 18:30-hoz képest a kijárási tilalom miatt!)

 

ÖNISMERETI CSOPORTOK

Önismereti csoportjaink jelenleg szünetelnek vagy ONLINE fomában találkoznak. Édeklődni az adott csoportvezetőnél tudtok az CSOPORTOK ->> Önismereti csoportjaink MENÜ alatt –  ITT

PÁLFERIS KAMARAKÓRUS

Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat tenor, szoprán és basszus szólamokba! Toborzó videójukat itt nézheted meg.
Jelentkezés: az info@palferi.hu emailcímen, KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

 

OPENSKY PROGRAMSOROZAT*

* Az OpenSky programsorozat a 23-38 éves fiatalok útkeresésében és fejlődésében szeretne inspirációt és eszközöket adni. Előadásaival, workshopjaival és programjaival tudatosságra, keresésre, cselekvésre ösztönöz a “jól-lét” megélése érdekében. Mindezt egy fiatalokból álló közösségben kínálja, ahol a nyitottság és a hasonló látásmód közösségépítő ereje segíti az ismerkedést és az egymástól való tanulást. Az OpenSky -ról bővebben itt tudsz tájékozódni, a hírlevelekre pedig itt lehet feliratkozni.

 

Külsős hirdetések

 

IDŐSÜGYI INTERAKTÍV SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS – 2021. februártól

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete kétféléves Idősügyi Interaktív Szakirányú Továbbképézést indít 2021. februától. A jelentkezési határidőt meghosszabbították: 2020. december 15-ig várják a jelentkezési anyagokat. A képzés nemcsak az idősügyben dolgozóknak lehet hasznos, hanem a legkülönbözőbb területen dolgozóknak, akiket érdekelnek az idősügyben az innovatív megoldások és kreatívan együtt gondolkodnának ezen, szívesen tennének szert az elengedhetetlen vagy éppen a legújabb tudásanyagokra ezen a területen. További jelentkezési és felvételi információk: https://semmelweis.hu/mental/szakiranyu-kepzesek/idosugyi-interaktiv-eletut-tanacsado-szakiranyu-tovabbkepzesi-szak/felvetel-a-kepzesre/


Ölelj át! Párkapcsolati tréning – Online

Csoportos előadások, páros beszélgetések és támogató kísérés egymást szerető pároknak. Szeretettel hívlak Benneteket, ha 

  • kapcsolatotokat még boldogabban és kiegyensúlyozottabban szeretnétek megélni,
  • vágytok egymással mélyebben átélni az érzelmi és testi közelség örömét,
  • gyerekeiteket harmonikus, örömteli légkörben szeretnétek nevelni, lelkileg egészségesen,
  • szeretnétek elkerülni a visszatérő parttalan veszekedéseket. 
A programot Dr Sue Johnson pszichológus professzor dolgozta ki. Jelentkezés és további részletek: Dr Maróty Andrea orvos, családterapeuta maroty.andrea@gmail.com +36205824242  Facebookin további részletek.

 

Mentálhigiénés lelkigondozó szakirányú továbbképzés 2021. szeptembertől

A SOTE Mentálhigiéné Intézet Mentálhigiénés lelkigondozó szakirányú továbbképzést indít 2021. szeptembertől. További részletek itt:
https://semmelweis.hu/mental/szakiranyu-kepzesek/lelkigondozoi-kepzes/a-kepzes-bemutatasa-lelki/

*****

 

Összegyűjtöttünk hasznos linkeket a járvány idejére. A gyűjtemény elérhető itt: palferi.hu/covid19. Reméljük, hasznát veszitek!

Ajánljuk figyelmetekbe a következő tartalmakat is:

 

Vigyázzatok magatokra, hozzátartozóitokra, barátaitokra és embertársaitokra!


Fő támogatónk:

További támogatóink