Híreink 


 

1❄. Pálferis Sítábor 

2020. január 24 (25)-február 2(1)-ig Franciaországban, átcsúszással Svájcba. Hatalmas síterepen leszünk, a “Nap kapujában”: a Portes du Soleil nevű sírégióban. Részletek itt

⛄⛄⛄⛄⛄

De hó-hó! Emberek, még ezek is vannak:


 

Önismereti csoportok 

Ajánljuk figyelmedbe pálferis csoportjainkat:

 


 

Pálferi – OpenSky Farsang – 2020

Hamarosan itt van Vízkereszt, ami a Farsangi időszak kezdete. Ha szeretnél Pálferisekkel és OpnSky-osokkal együtt bulizni, gyere el a Farsangunkra és vedd meg a jegyed még ma! Ez a rendezvényünk minden évben telt házas, közel ezren leszünk együtt, ahol a hangulatról a Party Maffia gondoskodik egész este élőzenével.
És ez még nem minden! A Farsangi belépőddel együtt már most megveheted Pálferi tavaszi előadására a jegyed, így nem kell izgulnod, hogy sikerül-e bejutnod. 😉
Találkozzunk február 15-én!
(Ha naprakész információkhoz szeretnél jutni, jelöld be a Facebook eseménynél, hogy “Ott leszel”.)
Jelentkezés és jegyvásárlás: https://www.palferi.hu/farsang2020

 


Pálferi Karitász 

Január 26-án, vasárnap a Vakok Batthyány László Gyrmekotthonába látogatunk. Gyere el Te is! Jelentkezés itt.

Tánciskola 

Bachata és rocky január 13-tól, társastánc január 15-től, salsa január 16-tól. Last minute jelentkezz a teljesen kezdő kurzusokra! Tánctudás és partner nem szükséges.  Részleteket itt találsz ›››

 


 

“Szabad az ima!” 

Keddenként 18:30-20:00 óra között a Szent Imre Gimnázium találkozunk a földszint 9-ben! Őszi félévünk témája a főparancs “Szeresd Uradat, Istenedet!” témaköre. Szeretettel várunk Benneteket! 

Bővebb infók: https://www.palferi.hu/imaelet/

 


PIK – Pálferis Irodalmi Kör 

Ha szeretnél értesítéseket kapni a soron következő alkalmakról, akkor írj egy email-t az irodalom@palferi.hu címre, és akkor Neked is elküldjük a hírleveleket, amelyek részletes információkat tartalmaznak arról, hogy hol, mikor és milyen témával tartjuk majd az egyes összejöveteleket.

 


A Pálferis kórus új tagokat vár!  

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat a tenor szólambaRepertoárunkon igényes könnyűzenei feldolgozások, és egyházi témajú klasszikus művek is szerepelnek, melyekkel alkalmanként Pálferis rendezvényeken, koncerteken lépünk fel, illetve rendszeresen éneklünk Pál Feri miséin. Próbáink szerdán 19:00 órától vannak a Szent Imre Gimnáziumban. Ide kattintva meg is hallgathattok minket.

Jelentkezés az info@palferi.hu emailcímre KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

 


Külsős (együttműködő) partner programját ajánljuk:

SOTE szociális munka MA képzés – Mentálhigiéné Intézet

A Semmelweis Egyetem EKK Mentálhigiéné Intézet 2020. SZEPTEMBERTŐL indítja Szociális munka MA képzését, amire 2019. december végétől már lehet jelentkezni a www.felvi.hu weblapon keresztül. Ha Téged érdekel/érint, vagy van ismerősöd, akinek szívesen továbbítanád, kérünk, küldd tovább neki! Köszönjük a segítséged!

A képzésről és a felvételiről további információ az intézet honlapján található:
http://mental.semmelweis.hu/hu/felvetel-a-kepzesre

Jelentkezési határidő: 2020. február 15.

******

Katolikus Rádió

A Teljességünk felé című műsor vezetője Pálferivel közössen dolgozza fel a május 11-i Tüskecsarnokban tartott Mit tegyek? Már mindent megpróbáltam című előadást. A Katolikus Rádió műsorának első része itt, a második része az alábbi linken hallgatható vissza.

******

 

PURE –  A Pure egy életvezetési program középiskolás lányok számára. Céljuk, hogy a programban résztvevő lányok az önismereti munka és a jövőképük tudatosítása által egy boldog felnőttkort alapozzanak meg. A program 14-15 évesek és 16-17 évesek számára indít kurzusokat Budapesten, melyek témái többek között:

  • Önismeret,
  • Kapcsolataim,
  • Szépség,
  • Önbecsülés, önbizalom,
  • Kommunikáció, konfliktuskezelés,
  • Érzelmeim, érzelmi intelligencia.
A Pure csapatait a program által képzett önkéntesek vezetik, előadóik pedig olyan hiteles szakemberek, akik mintaként szolgálhatnak a résztvevő lányok számára. 
A Pure Programról bővebben: http://youarecalled.hu/pure/

******

 

„Fejlődj Tovább!” segítők integrált önismereti műhelye

Hívom azokat, akik munkájuk, önkéntes tevékenységük során emberekkel állnak kapcsolatban, és szeretnék önmagukat jobban megismerni, ezáltal hatékonyabban segíteni. Ha érdekel, mi motivál segítői hivatásodban, és ezeket hogyan használhatod fel arra, hogy előbbre lépj, akkor ez a dramatikus elemeket használó műhely Neked szól!

Helyszín: Budapest, Bródy Sándor utca 46. 4/4.
Találkozások szerdánként: 17.00–20.15-ig.
Időpontok: 2019. november 6., november 20., december 11., és 2020. január 8., február 5., március 4. (hat alkalom).
A csoport vezetője: Tatai Klára, MEKDSZ-munkatárs, teológus, lelkigondozó, biblio- és pszichodráma csoportok vezetője, mentálhigiénés szakember

Jelentkezés és további információ: tataiklara.drama@gmail.com, 20-773-9542.

 

Fő támogatónk:

További támogatóink