Híreink 


TELT HÁZ – Pálferi féléves előadása október 26-án, szombaton a Szent István Egyetem Kertészettudományi Karán! – Kivetítős termekkel is készülünk.

 


1❄. Pálferis Sítábor 

2020. január 24 (25)-február 2(1)-ig Franciaországban, átcsúszással Svájcba. Hatalmas síterepen leszünk, a “Nap kapujában”: a Portes du Soleil nevű sírégióban. Részletek itt

⛄⛄⛄⛄

De hó-hó! Emberek, sítábor előtt még őszi programok is lesznek! 


Őszi bortúra – október 19-20. – jelentkezési határidő: október 17. éjfél.

Rövid túrák, hat tételes borkóstoló, gyönyörű táj, kikapcsolódási lehetőségekkel teli szállás. Részletek és jelentkezés az alábbi linkre kattintva.


Párkereső Est – november 30.

Ne töltsd magányosan a telet! Gyere el a Párkereső Estre!
November 30-án kifejezetten egyedülállók számára szervezzük meg a Párkereső Estünket, ahol a résztvevőknek számos programon keresztül lesz lehetőségük ismerkedni egymással. Részletek és jelentkezés hamarosan a honlapon!


Tánciskola 

Kezdd el novemberben! Új, teljesen kezdő kurzusok és intenzív hétvégék pár hét múlva: rocky, salsa, bachata. Sem tánctudás, sem partner nem szükséges. Részleteket itt találsz ›››


“Szabad az ima!” 

Alkalmaink a nyári szünet után újra indulnak szeptember 17-től, keddenként 18:30-20:00 óra között a Szent Imre Gimnázium földszint 9-ben! Őszi félévünk témája a főparancs “Szeresd Uradat, Istenedet!” témaköre. Szeretettel várunk Benneteket! 

Bővebb infók: https://www.palferi.hu/imaelet/

 


PIK – PÁLFERIS IRODALMI KÖR  

A nyári szünet után folytatódnak a Pálferis Irodalmi Kör alkalmai. Ha szeretnél értesítéseket kapni a soron következő alkalmakról, akkor írj egy email-t az irodalom@palferi.hu címre, és akkor Neked is elküldjük a hírleveleket, amelyek részletes információkat tartalmaznak arról, hogy hol, mikor és milyen témával tartjuk majd az egyes összejöveteleket.


A Pálferis kórus új tagokat vár!  

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat a basszus és tenor szólamokbaRepertoárunkon igényes könnyűzenei feldolgozások, és egyházi témajú klasszikus művek is szerepelnek, melyekkel alkalmanként Pálferis rendezvényeken, koncerteken lépünk fel, illetve rendszeresen éneklünk Pál Feri miséin. Próbáink szerdán 19:00 órától vannak a Szent Imre Gimnáziumban. Ide kattintva meg is hallgathattok minket.

Jelentkezés az info@palferi.hu emailcímre KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

 


Szeptemberben induló pálferis önismereti csoportokra itt lehet jelentkezni:

https://www.palferi.hu/csoportjaink



Ízelítő:

Egy résztvevő visszajelzése, aki 2019-ben járt Beke Csilla (és Széles Dorka) női csoportjába:

Az alkalmakon végzett közös munka nyomán és a csoporttársaim megismerése által láthatóvá vált előttem a női lét sokszínűsége. Ez segített abban, hogy felvállaljam, aki vagyok és elfogadjam, aki nem. (…) Tudom, melyik bennem élő istennőt szeretném örömmel megélni, melyiket kissé visszaszorítani, melyiket még hangsúlyosabbá tenni – újra felfedezni.”


Külsős (együttműködő) partner programját ajánljuk:

Katolikus Rádió

Vadonatúj hanganyag! – Teljességünk felé című műsor vezetője Pálferivel közössen dolgozza fel a május 11-i Tüskecsarnokban tartott Mit tegyek? Már mindent megpróbáltam című előadást. A Katolikus Rádió műsorának első része itt, míg a második része az alábbi linken hallgatható vissza.

******

PURE –  A Pure egy életvezetési program középiskolás lányok számára. Céljuk, hogy a programban résztvevő lányok az önismereti munka és a jövőképük tudatosítása által egy boldog felnőttkort alapozzanak meg. A program 14-15 évesek és 16-17 évesek számára indít kurzusokat Budapesten, melyek témái többek között:

  • Önismeret,
  • Kapcsolataim,
  • Szépség,
  • Önbecsülés, önbizalom,
  • Kommunikáció, konfliktuskezelés,
  • Érzelmeim, érzelmi intelligencia.
A Pure csapatait a program által képzett önkéntesek vezetik, előadóik pedig olyan hiteles szakemberek, akik mintaként szolgálhatnak a résztvevő lányok számára. 
A Pure Programról bővebben: http://youarecalled.hu/pure/
******

Család és Karrier előadások – kedvezmény pálferiseknek

Ősztől ismét Család és Karrier? előadások a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom szervezésében. Az előadásokra való regisztráció során a “pálferi” jelige feltűntestése a jelentkezési lapon 50% kedvezményre jogosít a belépő árából. További információk: https://www.facebook.com/events/2464984480397079/
******

„Kapcsolataink – Találkozásaink” címmel 70 órás, sajátélményű bibliodráma csoport indul, amelyre szeretettel hívunk és várunk! Kapcsolataink, találkozásaink alapjában határozzák meg mindennapjainkat. Amikor egyoldalúvá, ambivalenssé válnak, megnehezítik életünket. A Biblia történetei, és a bibliodráma műfajának segítségével tekintünk rájuk és keresünk saját válaszokat, felismeréseket.

Vezetik:

SZEIDEL PÉTER, katolikus lelkipásztor, bibliodráma gyakorló vezető, pszichodráma asszisztens, mentálhigiénés szakember
TATAI KLÁRA, baptista teológus, bibliodráma vezető, pszichodráma vezető, mentálhigiénés szakember

Helyszín: :Budapest, Üllői út 77. Szent István terem,
Időpont: háromhetente csütörtök esténként 18.00-21.30 2019. évi időpontok: okt. 24, nov. 21, dec. 12.
Részvételi díj: 8.000 Ft/ alkalom
Jelentkezés és további információ: Tatai Klára 20/773-9542 tataiklara.drama@gmail.com ,  tataiklara.hu
A jelentkezőkkel a csoport indulása előtt személyes interjú keretében találkozunk.

Fő támogatónk:

További támogatóink