Híreink

VASÁRNAP ESTI PÁLFERI MISE

Húsvét vasárnap élőben közvetítjük a szentmisét Pálferivel. A közvetítés elérhető a honlapunkról és youtube csatornánkról. Kezdés 18:00!. A korábbi szentbeszédek visszanézhetőek az alábbi linken.

Kenutúra

Mesés környezetben 3 napos kenutúra június 18-20: https://www.palferi.hu/programok/kenuturas-hetvege-a-domsod-rackeve-dunaharaszti-utvonalon/

 

Nyári bortúra 

A borkóstolás és a túrázás tökéletes egyvelegét alkotjuk meg a júniusi 12-13-i hétvége keretein belül. 🍇🍷 A túra után illetve vasárnap délelőtt pedig strandolási lehetőség a szállástól 50 méterre elterülő Balatonban. 🙂
További részletek és jelentkezés: https://www.palferi.hu/bortura-2021-nyar

 

Online beszélgetős csoportok indulnak

Örömmel értesítünk Titeket, hogy újra online beszélgetős csoportokat indítunk, várhatóan májusi kezdéssel. A személyes légkörű találkozókon előadásokról, könyvekről, bennünket érdeklő témákról beszélgetünk, vagy éppen arról, hogy mi van velünk, hogy vagyunk. A részvétel ingyenes. További részletek és jelentkezés a csoportokba ITT.

 

ÖNISMERETI CSOPORTOK

Önismereti csoportjaink jelenleg szünetelnek vagy ONLINE formában találkoznak. Érdeklődni az adott csoportvezetőnél tudtok az CSOPORTOK ->> Önismereti csoportjaink MENÜ alatt –  ITT

 

PÁLFERIS KAMARAKÓRUS

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat tenor, szoprán és basszus szólamokba! Toborzó videójukat itt nézheted meg.
Jelentkezés: az info@palferi.hu emailcímen, KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

 

OPENSKY PROGRAMSOROZAT*

* Az OpenSky programsorozat a 23-38 éves fiatalok útkeresésében és fejlődésében szeretne inspirációt és eszközöket adni. Előadásaival, workshopjaival és programjaival tudatosságra, keresésre, cselekvésre ösztönöz a “jól-lét” megélése érdekében. Mindezt egy fiatalokból álló közösségben kínálja, ahol a nyitottság és a hasonló látásmód közösségépítő ereje segíti az ismerkedést és az egymástól való tanulást. Az OpenSky -ról bővebben itt tudsz tájékozódni, a hírlevelekre pedig itt lehet feliratkozni.

 

Külsős hirdetések

Iránytű – Család és karrier újratöltve – 50% kedvezménnyel

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom előadássorozata folytatódik. Bővebb információ a Facebook eseményükön. 50%-os kedvezményt kap, aki a megjegyzés rovatba beírja, hogy OpenSky vagy Pálferi.

 

***

A Semmelweis Egyetem közleményei
  • Jó (szak)embert keresnek jó helyre (ahol Pálferi is képződött és tanít)
    A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete 8 órás oktatásszervező munkatársat keres. Részletek:
    https://semmelweis.hu/human/files/2021/06/06.08.-%C3%9Cgyint%C3%A9z%C5%91.pdfJelentkezési határidő: 2021. június 23.
  • A Mentálhigiéné Intézet kutatást végez a válás utáni közös szülőség témájában, amelynek során arra a fő kérdésre keresik a választ, hogy mi segíti, illetve nehezíti a szülők együttműködését. A kutatás eredményei hozzájárulnak a célcsoport számára nyújtott programok, szolgáltatások kidolgozásához és fejlesztéséhez. Várnak még résztvevőket a kutatásba: ITT lehet jelentkezni és további részleteket megtudni. Kérik, hogy segítsük a kutatást a FB-esemény megosztásával további résztvevők elérése érdekében!

*****

 

Összegyűjtöttünk hasznos linkeket a járvány idejére. A gyűjtemény elérhető itt: palferi.hu/covid19. Reméljük, hasznát veszitek!

Ajánljuk figyelmetekbe a következő tartalmakat is:

 

Vigyázzatok magatokra, hozzátartozóitokra, barátaitokra és embertársaitokra!


Fő támogatónk:

További támogatóink