Híreink 


 

1❄. Pálferis Sítábor 

2020. január 24 (25)-február 2(1)-ig Franciaországban, átcsúszással Svájcba. Hatalmas síterepen leszünk, a “Nap kapujában”: a Portes du Soleil nevű sírégióban. Részletek itt

⛄⛄⛄⛄

De hó-hó! Emberek, sítábor előtt még őszi programok is lesznek! 


Önismereti csoportok 

Ajánljuk figyelmedbe pálferis csoportjainkat:


Adventi kézműves nap – november 23. – jelentkezési határidő: november 18. éjfél.

Készítsd el velünk adenti koszorúdat! Ha koszorúd már van, kis karácsonyi ajándékokat is készíthetsz párszáz forintért (pl. karácsonyi képeslap, gyöngyékszer, organzadísz), kellemes, hnagulatos környezetben, pálferisekkel. Részletek és jelentkezés az alábbi linkre kattintva.


Párkereső Est – november 30. 

Ne halogasd tovább a jelentkezésed a Párkereső Estre. A leendő párod már regisztrált – gyorsabban egymásra találtok, ha te is jelentkezel 🙂
November 30-án, szombaton téged is várunk villámrandival, tánctanítással, teaházzal, játékokkal, és egy welcome itallal. Az egész estés programunkra sok százan jelentkeztek már, de mi külön arra is figyelünk, hogy a nők és a férfiak egyenlő arányba tudjanak részt venni a rendezvényen. A  jelentkezés részletei az alábbi oldalon: https://www.palferi.hu/programok/parkereso-est/
Jelentkezésedet november 9., 12:00-ig várjuk.

Pálferi Karitász

ad6kap6 MIKULÁS az ÁTRIUMban_2019.november 30._Pálferi Karitász
Önkéntesek jelentkezését várjuk a nehezebb anyagi körülmények között élő családok gyermekeinek tartandó kézműves foglalkozásra. A foglalkozást a Pálferi Karitász tartja apró és nagyobb gyermekek részére.

OpenSky programsorozat

Novemberi 14-i interaktív előadásunkon Rakonczay Gábor, kétszeres Guinness világrekorder és hatszoros óceánátkelő magyar hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa, három könyv szerzője lesz a vendégünk.

Előadásának címe: Célmegvalósítás – Az út, ami formál minket

Az előadás alap gondolatai:
„Az ember annyi, amennyit gondol és tesz.”
„A legmerészebb álmok is  megvalósíthatóak, ha érdemben és minőségében teszünk értük…,mert mindannyiunk feladata átkelni önmagunk óceánján.”
Jegyek és tovább információk az alábbi linken.


Tánciskola 

Salsa november 7-től, bachata és rocky november 11-től, társastánc november 13-tól. Salsa hétvégi maraton november 9. Teljesen kezdő kurzusok: tánctudás és partner nem szükséges. Részleteket itt találsz ›››


“Szabad az ima!” 

Alkalmaink a nyári szünet után újra indulnak szeptember 17-től, keddenként 18:30-20:00 óra között a Szent Imre Gimnázium földszint 9-ben! Őszi félévünk témája a főparancs “Szeresd Uradat, Istenedet!” témaköre. Szeretettel várunk Benneteket! 

Bővebb infók: https://www.palferi.hu/imaelet/


PIK – PÁLFERIS IRODALMI KÖR  

A nyári szünet után folytatódnak a Pálferis Irodalmi Kör alkalmai. Ha szeretnél értesítéseket kapni a soron következő alkalmakról, akkor írj egy email-t az irodalom@palferi.hu címre, és akkor Neked is elküldjük a hírleveleket, amelyek részletes információkat tartalmaznak arról, hogy hol, mikor és milyen témával tartjuk majd az egyes összejöveteleket.


A Pálferis kórus új tagokat vár!  

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat a basszus és tenor szólamokbaRepertoárunkon igényes könnyűzenei feldolgozások, és egyházi témajú klasszikus művek is szerepelnek, melyekkel alkalmanként Pálferis rendezvényeken, koncerteken lépünk fel, illetve rendszeresen éneklünk Pál Feri miséin. Próbáink szerdán 19:00 órától vannak a Szent Imre Gimnáziumban. Ide kattintva meg is hallgathattok minket.

Jelentkezés az info@palferi.hu emailcímre KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

 


 

Külsős (együttműködő) partner programját ajánljuk:

Katolikus Rádió

Vadonatúj hanganyag! – Teljességünk felé című műsor vezetője Pálferivel közössen dolgozza fel a május 11-i Tüskecsarnokban tartott Mit tegyek? Már mindent megpróbáltam című előadást. A Katolikus Rádió műsorának első része itt, míg a második része az alábbi linken hallgatható vissza.

******

PURE –  A Pure egy életvezetési program középiskolás lányok számára. Céljuk, hogy a programban résztvevő lányok az önismereti munka és a jövőképük tudatosítása által egy boldog felnőttkort alapozzanak meg. A program 14-15 évesek és 16-17 évesek számára indít kurzusokat Budapesten, melyek témái többek között:

  • Önismeret,
  • Kapcsolataim,
  • Szépség,
  • Önbecsülés, önbizalom,
  • Kommunikáció, konfliktuskezelés,
  • Érzelmeim, érzelmi intelligencia.
A Pure csapatait a program által képzett önkéntesek vezetik, előadóik pedig olyan hiteles szakemberek, akik mintaként szolgálhatnak a résztvevő lányok számára. 
A Pure Programról bővebben: http://youarecalled.hu/pure/
******

Család és Karrier előadások – kedvezmény pálferiseknek

Ősztől ismét Család és Karrier? előadások a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom szervezésében. Az előadásokra való regisztráció során a “pálferi” jelige feltűntestése a jelentkezési lapon 50% kedvezményre jogosít a belépő árából. További információk: https://www.facebook.com/events/2464984480397079/

******

 

„Fejlődj Tovább!” segítők integrált önismereti műhelye

Hívom azokat, akik munkájuk, önkéntes tevékenységük során emberekkel állnak kapcsolatban, és szeretnék önmagukat jobban megismerni, ezáltal hatékonyabban segíteni. Ha érdekel, mi motivál segítői hivatásodban, és ezeket hogyan használhatod fel arra, hogy előbbre lépj, akkor ez a dramatikus elemeket használó műhely Neked szól!

Helyszín: Budapest, Bródy Sándor utca 46. 4/4.
Találkozások szerdánként: 17.00–20.15-ig.
Időpontok: 2019. november 6., november 20., december 11., és 2020. január 8., február 5., március 4. (hat alkalom).
A csoport vezetője: Tatai Klára, MEKDSZ-munkatárs, teológus, lelkigondozó, biblio- és pszichodráma csoportok vezetője, mentálhigiénés szakember

Jelentkezés és további információ: tataiklara.drama@gmail.com, 20-773-9542.

 

Fő támogatónk:

További támogatóink