Híreink

VASÁRNAPI MISE

Vasárnap esténként élőben közvetítjük a szentmisét Pálferivel. A közvetítés elérhető a honlapunkról és youtube csatornánkról. Kezdés 18:30.

 

ŐSZI TÚRÁK

ÚJRA! KÖRTÚRA A BÖRZSÖNYBEN 2.0.:A nagy érdeklődésre való tekintettel bepótoljuk az október 11-én vasárnap elmaradt túrát és ismét szervezünk egy körtúrát a Dél-Börzsönybe. Ez a kirándulás sportosabb, erőnlétet igénylő, azonban kárpótlásul látványos helyekre visz majd el minket. Részletek: https://www.palferi.hu/programok/kortura-a-borzsonyben-2-0-oktober-24_szombat/

 

OPENSKY PROGRAMSOROZAT*

* Az OpenSky programsorozat a 23-38 éves fiatalok útkeresésében és fejlődésében szeretne inspirációt és eszközöket adni. Előadásaival, workshopjaival és programjaival tudatosságra, keresésre, cselekvésre ösztönöz a “jól-lét” megélése érdekében. Mindezt egy fiatalokból álló közösségben kínálja, ahol a nyitottság és a hasonló látásmód közösségépítő ereje segíti az ismerkedést és az egymástól való tanulást. Az OpenSky -ról bővebben itt tudsz tájékozódni, a hírlevelekre pedig itt lehet feliratkozni.

 

PÁLFERI FÉLÉVES ELŐADÁSA

Pálferi májusra tervezett féléves előadását november 14-én tartjuk meg szintén az online térben. A farsangi jeggyel kombinálva vásárolt jegyek érvényesek erre az előadásra. További részletek hamarosan!k

 

ÖNISMERETI CSOPORTOK

Ajánljuk figyelmetekbe önismereti csoportjainkat, különösen az alábbiakat:ű

  • Még van néhány hely a Sajátos nevelési igényű gyermekeket nevelő szülőknek szóló csoportban. Részletek ITT 
  • Önismereti navigátor csoport. Részletek ITT.
  • Sémáink és ami azokon túl van – Az őszi csoportok elindultak, azonban a 2021. januárjában induló csoportokra már lehet jelentkezni.
  • Bevezetés az önismeretbe 2021. január – Az őszi csoportok elindultak, azonban a 2021. januárjában induló csoportokra már lehet jelentkezni. Részletek ITT.

Ezeken kívül egyéb csoportok is indulnak ősszel, nézzétek meg a választékot ITT.

 

PÁLFERIS KAMARAKÓRUS

Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat tenor, szoprán és basszus szólamokba! Toborzó videójukat itt nézheted meg.
Jelentkezés: az info@palferi.hu emailcímen, KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

 

Külsős hirdetés – Ölelj át! Párkapcsolati tréning

Ez a tréning egymást szerető pároknak szól, akik szeretnék úgy alakítani a kapcsolatukat, hogy a hétköznapok kihívásai közepette is egymást erősítve egyre boldogabbak legyenek. A programot Dr. Sue Johnson kanadai párkapcsolat-kutató pszichológus professzor dolgozta ki. A tréning csoportos előadásokat, páros beszélgetéseket és támogató kísérést tartalmaz személyesen vagy online. További részletek a linkre kattintva.

 

 

*****

Összegyűjtöttünk hasznos linkeket a járvány idejére. A gyűjtemény elérhető itt: palferi.hu/covid19. Reméljük, hasznát veszitek!

Ajánljuk figyelmetekbe a következő tartalmakat is:

 

Vigyázzatok magatokra, hozzátartozóitokra, barátaitokra és embertársaitokra!


Fő támogatónk:

További támogatóink