Híreink

Egyik most induló új kezdeményezésünk a pálferis irodalmi kör. Az ötletgazda célja szélesíteni a látókörünket, csodálni a nyelv művészi játékát, jobban megérteni a saját lelkünket és ezáltal jobban elfogadni magunkat és másokat. Ha érdekelnek a részletek és szeretnéd velünk együtt kitalálni, hogy hogyan működjön ez a kör, akkor töltsd ki ezt a kérdőívet!
 
 
 
 
 

Februárban itt a 9. Pálferis Sítábor: Gyere velünk a Mont Blanc mellé síelni! Pályák elképesztő választéka mellett a szállásból is megtaláltuk végre a nekünk megfelelőt. És még valami: ez nemcsak síelés, hanem együttlét, barátkozás, ismerkedés más pálferisekkel.

Kattints ide a részletekért és regisztrációért.

 

Tánciskola

Teljesen kezdőként még bátran csatlakozhatsz: Múlt héten elindultak a csoportok, de még nem maradtál le semmiről, rengeteget ismétlünk. Több infót találsz itt ››› BACHATA * TÁRSASTÁNC * SALSA

 

Éneklési lehetőség! „Nyári-kék őszi ég nézi a tó vizét.Tó vize őrzi még nyári nap melegét” – hangzik a Kányádi Sándor vers, melyre egy kedves kórusmű született. Énekeld velünk! Vár Téged saját kórusába Török Andi, a Pálferis Kamarakórus egyik alapítója.

Részletekért kattints ide!

 

Önismereti csoportok indulnak még idén és januárban.

Részleteket itt találsz.

 

 

 

****

Most még nem késő bekapcsolódni Pál Feri karácsonyi ajándékába: kattints ide a részletekért. Köszönjük, ha segítesz teljessé tenni az ajándékot!

***

Ajánljuk együttműködő partnerünk, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Család és Karrier előadásait, amelyre itt tudtok regisztrálni. Ha a megjegyzésbe beírjátok, hogy “pálferis”, akkor 50% kedvezménnyel tudtok részt venni ezeken az estéken!

Fő támogatónk:

További támogatóink