Híreink

VASÁRNAP ESTI PÁLFERI MISE

Vasárnap élőben közvetítjük a szentmisét Pálferivel. A közvetítés elérhető a honlapunkról és youtube csatornánkról. Kezdés 18:00! A korábbi szentbeszédek visszanézhetőek az alábbi linken.

PÁLFERIS TÁNCISKOLA – Tánckurzusok május első hetétől!

Hosszú szünet után – május első hetétől – ismét megnyitja kapuit a Pálferis Tánciskola! A kurzusok a pálferisek új közösségi helyén indulnak a XIII. kerületi Váci út 19-ben, amely a Lehel tértől mindössze pár perc sétára található. A nyári buli szezonra készülve alapozd meg a magabiztos tudásod nálunk!​ Ha pedig leporolná rég nem használt tánctudásod, akkor is érdemes velünk tartanod!
Jegyek: https://www.palferi.hu/palferis-tanciskola/

ELMARAD! -TÁNCHÁZ május 20-án! 

Pálferis Nyári Tábor és Előtáborok

Elindult a jelentkezés! https://www.palferi.hu/palferis-nyari-tabor-zalaegerszeg/

Idén új helyszínre, Zalaegerszegre várunk minden érdeklődőt a Pálferis Nyári Táborba, július 13-17. között. A helyszín a Kafka Margit Lánykollégium lesz, ahol több tágas és hangulatos közösségi helyiség áll rendelkezésünkre. Ismerkedős programokon, önismereti beszélgetéseken, előadásokon, imán, tánctanításon, borkostolón, filmnézésen, esti bulikon vehetünk részt és persze a tábortűz köré is odaülhetünk közös sütögetésre, éneklésre. A kollégium körül nagy zöldterület ad lehetőséget a szabadtéri programoknak, a hagyományos szombat esti misének. Zalaegerszeg és környéke – fürdő, kalandpark, a meseszép Őrség, a szlovén-magyar határ – számos, izgalmas látnivalót, felfedezni valót kínál. Tarts velünk! A tábor díja május 15-ig 59 900 Ft.

A tábor előtt július 11-től gyalogos, biciklis, kenus és önismereti előtáborok. Előtábori jelentkezés hamarosan!

Pálferis Borest – június 8. 18:30-21:30

Ismét játékos borkóstolót tartunk a PF Bázisban, amely során a borok mellé illő sajtokat és csokikat kínálunk!
A májusi borsor még a beharangozóhoz képest is meglepetésekkel szolgált. A júniusi sor hét tételből áll, egy gyöngyözőborral kezdünk, majd egy különleges termőhelyről származó, de könnyed fehérborral folytatjuk, ezután egy érettebb fehérbor felé hajózunk. Következik egy Cabernet rosé, amely 2021-ből a legjobbak közé tartozik. Két vörös -amely közül az egyik egy mesés Syrah – és végül egy desszertbor zárja az estet. Gyertek el ismét a Bázisba, aki még nem járt is, az pedig ismerje meg e közösségi teret egy kötetlen este során! A borokat Bozzai Zsófi borszakértő mutatja be.
Jegyek: https://tikex.com/hu/buyTicket/juniusi-palferis-borest
Kérjük, előre utaljátok el a részvételi díjat, így tudjátok biztosítani a helyeteket az estre.

Önismereti csoportok

Aktuálisan induló önismereti csoportjainkról ITT tudsz bővebben tájékozódni.

Kenutúrák

Kenutúrás hétvége Szigetbecse – Ráckeve – Szigetszentmiklós útvonalon – május 20-22. Részletek és jelentkezés ITT.

Pünkösdi kenutúra a Dunakanyarban – június 4-6. Részletek és jelentkezés ITT

Pálferis Kamarakórus

A Pálferis Kamarakórus szeretettel hívja soraiba az énekelni vágyókat most elsősorban alt szólamba! Repertoárukon igényes könnyűzenei feldolgozások és egyházi témájú klasszikus művek is szerepelnek, melyekkel időnként Pálferi miséin énekelnek. Próbák szerdán 19:00 órától vannak a Szent Margit Gimnáziumban.
Jelentkezés: az info@palferi.hu emailcímen, KÓRUS megnevezéssel a tárgy mezőben.

OpenSky programsorozat*

* Az OpenSky programsorozat a 23-38 éves fiatalok útkeresésében és fejlődésében szeretne inspirációt és eszközöket adni. Előadásaival, workshopjaival és programjaival tudatosságra, keresésre, cselekvésre ösztönöz a “jól-lét” megélése érdekében. Mindezt egy fiatalokból álló közösségben kínálja, ahol a nyitottság és a hasonló látásmód közösségépítő ereje segíti az ismerkedést és az egymástól való tanulást. Az OpenSky -ról bővebben itt tudsz tájékozódni, a hírlevelekre pedig itt lehet feliratkozni.

Adó 1%

Az idei évben is lehetőség van a Pálferi Alapítványa és a Pálferis Közösség támogatására az adó 1%-kal!
A közösség munkásságáról a linkre kattintva lehet bővebben tájékozódni.

Az Alapítvány adatai az adó 1% rendelkezéséhez:
Pálferi Alapítványa a Teljes Életért
Adószám: 18282230-1-42


Fő támogatónk:

További támogatóink