Pálferis Táncos Előtábor

július 11-12.

gyöngyös

Jelentkezési Információk

A gombokra való kattintás után arra kérünk, hogy az adatokat pontosan add meg. Ha az adatok beküldése előtt egy felugró ablakban hibaüzenetet kapsz, ennek javítása után tudod elindítani a fizetést.

Részvételi dÍj

59 000 Ft
Amely tartalmaz 16 óra táncot (8 óra kubai salsa, 8 óra társastánc/rocky), a szállást 2 éjszakára, napi 3x étkezést (hétfő vacsorától szerda ebédig), IFÁ-t és az esti bulikon való részvételt.

Az előtábor minden korosztály számára nyitott. Az előtáborban kezdő szinttől tanulunk társastáncot, rockyt és kubai salsát, este pedig a bulikon gyakorolhatunk! Ha azonban a kubai salsában haladó vagy, akkor is bátran csatlakozz, mert a lépésanyagokat extrákkal is fűszerezzük! A táborba párral és pár nélkül is érkezhetsz, az órákon párcserék vannak, azonban a pároddal is táncolhatsz.🙂

A táborban figyelünk a nemek kiegyensúlyozott arányára is. Ha túlsúlyba kerül az egyik nem, akkor az arányok kiegyenlítéséig felfüggesztjük az adott nem jelentkezési lehetőségét. A kiegyenlítődést követően azonban újra megnyitjuk. Az arányeltolódást minden esetben kommunikáljuk. Hogy biztosan a részese légy ezért, érdemes időben jelentkezni.

Jelentkezési határidő: július 7. 12:00

Az előtáborban Tanult Táncok

Társastánc

Oktat: Damjanovich Márti

A társastánc gyűjtőfogalom, amely hivatalosan 10 táncot foglal magába: Standard táncok: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slowfox és quickstep. Latin táncok: szamba, cha-cha-cha, rumba, paso doble és jive. Én a kedveltebb, népszerűbb táncokat szoktam tanítani ezek közül, a csoportom kívánsága szerint. Általában a keringők, a tangó, a szamba, a cha-cha-cha és a rumba kerül terítékre, ám emellett belecsempészem a rocky alapjait is, ami viszont hivatalosan nem tartozik a társastáncok körébe.

Kubai salsa

Oktat: Végh István

A kubai salsára jellemző a természetesség, a vidámság, az egyszerű ritmus. A pár mozgása folyamatosan körkörös, táncirányok nélkül, amit a virtuóz kézmozdulatok és az afro testmozgás díszítenek. A férfi határozottan tartja ölelésében a nőt, az ő vezetésében a nő rugalmas csípőmozgások által tud kibontakozni. Csak két szabály van: élvezd és tartsd a ritmust!

Órarend

A társastánc a rockyt is magában foglalja.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Szállás

Szállásunk Gyöngyösön a Károly Róbert Diákhotel (Gyöngyös 3200 Bene u.69. (47.79768648252542, 19.943941845944313 )). A táborban az elhelyezés 2-3 ágyas szobákban történik, saját fürdőszobával. A szálláson nincsenek emeletes ágyak. A szállásról képek itt találhatók:

Szállásnak jelentendő személyes adatok​

A szállás felé le kell adni a szállóvendégek adatait, ezért kérjünk, hogy pontosan és hiánytalanul töltsd ki a jelentkezési lapon az űrlapmezőket, így a helyszínen csökkenthető a regisztráció ideje.

Utazás

Az odajutásban távolsági buszt vagy telekocsi rendszert ajánlunk. A telekocsi rendszer esetén az utolsó, "Fontos információk" levélben lesz egy platform/felület,, ahol megoszthatjátok egymással a telekocsi rendszerben résztvevő autók indulással/érkezéssel kapcsolatos információit.

Miért tarts velünk?

A táncnak sokféle pozitív hatása van: többek között jótékonyan hat az egészségre, oldja a stresszt, segít bennünket az önfeledtség megélésében. Erősíti az önbizalmat, koncentrációképességet és fejleszti az állóképességet. Segít az ismerkedésben, valamint közösségi és a társas kapcsolatainkra is jó hatással van. 🙂
Szeretettel várunk!

Felmerülő kérdéseidet a tanciskola@palferi.hu e-mail címre küldheted.

Pálferis Tánciskola Év közben

Previous slide
Next slide

Fő támogatónk:

További támogatóink