Üzenetek az új évre Pálferitől

Ide gyűjtöttük össze Pálferi újévi vasárnapi beszédeit. Hallgasd meg őket, hogy tartalmasan, lelki útravalóval indulhass neki a következő évnek.

Lk 2, 16-21 – Szűz Mária, Isten anyja

2016.01.01. péntek: SZŰZ MÁRIA, ISTEN ANYJA (főünnep) Könyörüljön rajtunk az Isten, és áldjon meg bennünket! Olvasmány (Szám 6,22-27) Így szólt továbbá az Úr Mózeshez: ,,Szólj Áronhoz és fiaihoz: Így áldjátok meg Izrael fiait és ezt mondjátok nekik: ,,Áldjon meg téged az Úr és őrizzen meg téged, ragyogtassa rád arcát az Úr és kegyelmezzen néked, fordítsa…

Kicsoda Pálferi?

Pálferi római katolikus pap, mentálhigiénés szakember. Papi pályafutásának kezdetétől tart keddenként heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében.

Előadásainak, vasárnapi beszédeinek hanganyagai ingyenesen elérhetőek a honlapon, a keddi előadásait pedig személyesen és online közvetítésen keresztül is nyomon követheted.

Csatlakozz Te is a pálferis közösséghez

Pálferi keddi alkalmai körül közösség alakult, amely rendszeresen szervez programokat és indít csoportokat. Csatlakozz hozzánk és töltődj fel Te is!
Videók a keddi alkalmakról YouTube-on

Fő támogatónk:

További támogatóink