Karácsonyi üzenetek Pálferitől

„Jézus születése napján, ahogy Isten emberré lett, az föltárja az emberi szív legmélyét. Azt a mélységet, ahol az emberi szívben Isten lakik."
Összegyűjtöttük Neked Pálferi karácsonyi beszédeit.
Hallgasd meg őket, és éld meg az ünnepi üzenetet
teljes mélységében.

Mt 10, 17-22 – Szent István vértanú

2015.12.26. szombat: SZENT ISTVÁN VÉRTANÚ (ünnep) Uram, kezedbe ajánlom lelkemet Olvasmány (ApCsel 6,8-10; 7,54-59) István pedig, telve kegyelemmel és erővel, csodákat és nagy jeleket művelt a nép között. Felléptek azonban néhányan abból a zsinagógából, amelyet a libertinusokról, a cireneiekről, az alexandriaiakról neveztek el, és azokról, akik Kilíkiából és Ázsiából valók, s vitatkoztak Istvánnal. Nem tudtak…

Jn 1, 1-18 – Karácsony

2015.12.25. péntek: KARÁCSONY: JÉZUS KRISZTUS SZÜLETÉSE Látták a földön mindenütt Istenünk szabadítását Olvasmány (Iz 52,7-10) Milyen szép a hegyeken annak lába, aki örömhírt hoz, aki békét hirdet, aki jó örömhírt hoz, aki szabadulást hirdet; aki azt mondja Sionnak: ,,Királyként uralkodik Istened!’’ Hallgasd! Őreid felemelték hangjukat, együtt ujjonganak, mert szemtől szemben látják, amikor visszatér az Úr…

Lk 2,1-20 - Éjféli mise (C év)

"...Ne féljetek! Íme, jó hírt hozok nektek, amely nagy öröm lesz az egész népnek. Ma megszületett a Megváltótok, az Úr Krisztus, Dávid városában...."

Kicsoda Pálferi?

Pálferi római katolikus pap, mentálhigiénés szakember. Papi pályafutásának kezdetétől tart keddenként heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörében.

Előadásainak, vasárnapi beszédeinek hanganyagai ingyenesen elérhetőek a honlapon, a keddi előadásait pedig személyesen és online közvetítésen keresztül is nyomon követheted.

Csatlakozz Te is pálferis közösséghez

Pálferi keddi alkalmai körül közösség alakult, amely rendszeresen szervez programokat és indít csoportokat. Csatlakozz hozzánk és töltődj fel Te is!
Azon dolgozunk, hogy embertársaink testi-lelki jóllétét elősegítsük. Hogy önmagukhoz és embertársaikhoz fűződő kapcsolataik pozitív irányban fejlődjenek. Személyiségük minél teljesebben kibontakozzon, életük kiteljesedjen. Legyél részese Te is ennek a munkának!

Támogasd a pálferis közösséget!

Fő támogatónk:

További támogatóink